Riwal Hoogwerkers Halve Marathon

Onze sponsoren:

ad zoomer

ad exclusivenetworks

logo grandcruwijnen

logo runnersworld

logo vanderlaan

logo allround

logo plus doesburg

logo berkhout

logo degraaff

logo H.Pol

logo alprokon

GRS klein

logo nijhoff

Logo SK Cleaning

logo fysico 1

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon plaats. Dit evenement stond voorheen bekend als de Dordtse Biesbosch Halve Marathon. Het parcours loopt evenals vorige jaren vanaf de atletiekbaan langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch. Het organisatieteam is erg blij met het aantrekken van Riwal Hoogwerkers* als nieuwe hoofdsponsor. Dit verhoogt de mogelijkheden om er een geslaagde loop van te maken en meer bekendheid te geven aan het evenement. De aanvulling van kleinere sponsors, waarvan de meesten de halve marathon al jaren sponsoren, maakt het compleet. De 43ste editie biedt naast de halve marathon prestatielopen over 5 en 10 km en jeugdlopen. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is onderdeel van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit. Lopers en vrijwilligers, noteer 9 maart vast in je agenda! 

-Organisatieteam Riwal Hoogwerkers Halve Marathon-
Maarten Vogelezang, Gos Koernap, Karin Stam, Sibrand Komdeur, Mieke van der Fluit, Jasper Beljaars, Keesde Pee, Erwin van Diemen, Willy Diepeveen

Logo RIWAL

43ste Riwal Hoogwerkers Halve Marathon

De 43ste editie van de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon (voorheen Dordtse Biesbosch Halve Marathon) vindt plaats op zaterdag 9 maart 2019.

Deze Dordtse loop gaat over verharde wegen via een fraai parcours langs het Wantij en door de Hollandse Biesbosch. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is een officiële Atletiekunie wegwedstrijd/prestatieloop en maakt deel uit van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

 

Programma

Inschrijven

Parcours

Uitslagen

Organisatie

header2017

 

* Riwal Hoogwerkers is van origine een Dordts familiebedrijf dat de afgelopen 50 jaar is uitgegroeid tot een internationale speler en expert op het gebied van specialistisch hoogwerkmaterieel. Hieronder verstaan we hoogwerkers, verreikers en heftrucks.
Met de sponsoring en naamgeving aan deze halve marathon willen wij de binding met Dordrecht en haar burgers nog meer versterken.
Daarnaast is deze loop onderdeel van het Riwal Fit, Trots & Betrokken programma, waarmee wij onder andere de sportieve kant van onze medewerkers willen stimuleren.