placeholder image

Eindstanden pupillencompetitie 2021

Zaterdag 11 september werd in Oud-Beijerland de laatste wedstrijd in de regionale pupillencompetitie van dit jaar verwerkt. De pupillen van Fortius hebben het heel goed gedaan en er werden weer veel p.r.’s verbeterd. De uitslagen van de wedstrijd zijn te vinden op deze pagina van Atletiek.nu. Ook de eindstanden van de competitie zijn opgemaakt:

placeholder image

Rune Veraart slingert kogel ver weg

Junior D Rune Veraart deed op vrijdagavond 10 september in Soest mee aan een wedstrijd kogelslingeren. Hij slingerde de kogel naar 27,63 m en dat was vijfeneenhalve meter verder dan zijn beste prestatie tot dan toe. Nog niet eerder slingerde een D-junior van Fortius de kogel zo ver weg, wat betekent dat dit officieus een clubrecord voor junioren D is.

Uitslagen Soester Avondwedstrijd, Soest 10-9-2021

placeholder image

Clubrecord Zweedse estafette U18 Mannen

Op zaterdag 4 september organiseerde AV Spirit in Oud-Beijerland de Open Hoeksch Sprint, Estafette & Werpen. Vier snelle jongens van Fortius maakten van de gelegenheid gebruik om een Zweedse estafette (400-300-200-100m) te lopen. Met Timo de Kok op de 400, Flint Beenen op de 300, Wessel de Lange op de 200 en Sven Hurkmans op de 100 meter was een goed team samengesteld. Ze liepen met elkaar de 2½ baanronde lange estafette in 2:15,97, een mooie tijd en een clubrecord voor jongens junioren B ofwel U18 Mannen, zoals deze categorie tegenwoordig wordt genoemd.