Video en uitslagen Fortius Merwelandencross

Op zaterdag 20 januari 2018 werd voor de zesde maal, en voor de tweede maal onder de vlag van fusieclub Fortius, de Merwelandencross georganiseerd. Een videoverslag (Dordt Centraal) is via deze link te bekijken.
Uitslagen Fortius Merwelandencross van 20-1-2018.
Voor de jeugd gold de Merwelandencross als de derde wedstrijd in de regionale veldloopcompetitie. De uitslagen en puntentelling voor de veldloopcompeititie zijn hier te vinden en hier het tussenklassement na drie wedstrijden. 

Uitslagen en video's Schapenkoppencross

Op zaterdag 30 december organiseerde Fortius in samenwerking met SC Emma voor de vijfde keer de Schapenkoppen Sportpark Cross. De organisatie had een gevarieerd parcours uitgezet over het sportpark. Door de lopers werd flink gebikkeld door de modder, langs sloten en over dijken, maar na afloop was er de warmte en gezelligheid van de Fortiuskantine.
De Hans Michels wisseltrofee voor de winnaar van de lange cross ging mee naar huis met Timo de Geus. Deze atleet van AV Spirit uit Oud-Beijerland schreef eerder dit jaar ook al de door Fortius georganiseerde Wantijparkloop op zijn naam.

Lees meer: Uitslagen en video's Schapenkoppencross