FOTO'S 2e Competitie U18/U20

Update 18-5-2022: Fotoalbum

Mooie resultaten tijdens 2e competitie U18/U20 Terneuzen

Vandaag tijdens mogelijk een van de warmste dagen van deze maand de 2e competitie voor bovenstaande jeugd. Helaas door de Atletiek Unie wederom geplaatst in het midden van de centraal examens wat  logischerwijs voor een aantal afzeggingen heeft gezorgd.

Dit maal naar het uiterste puntje van Zeeland, de regio is blijkbaar heel groot en voor iedereen ruim 100 km heen en terug in de auto. Maar gelukkig hebben we de ouders nog. Als steun, als juryleden of gewoon als chauffeur.

Desondanks zijn er zowel bij de mannen als bij de dames weer een aantal mooie prestaties neergezet. Voor de uitslagen zie Atletiek.nu maar hieronder een paar mooie uitschieters.

Bij de jongens loopt Timo de Kok een mooie 1500m en de ranglijst in. Yuma van Dijkhuizen was sinds lange tijd weer actief op de polsstok en springt een nette 3.20 en loopt daarna nog een mooie 200m in 25.48. Sven Hurkmans met een hele mooie afstand op speer 49.12.

Mees Schneider die voor het eerst een 2000m steeple liep en nog nooit over horden had gelopen.7.03.69!

Uiteraard ook bij de dames mooie resultaten:

Savannah Bailey op 1 cm na 12 meter met de kogel. Floor Zebel die zich verheugde op de 2000m steeple die voor het eerst in haar categorie werd gelopen. Een mooie 10.20.89 en een nat pak!

De Zweedse estafette leverde Savannah, Cristy, Julia en Evy zelfs een clubrecord op . Klasse dames!

Eva Reijenga die in de hitte een hele mooie 1500m afleverde met 5.13.66 en daar ook hard de ranglijst binnen snelt!

Laten we niet vergeten dat dit een team effort is geweest, voor zowel de dames als de heren en dat we zeker bij de dames nog een kans hebben om de finale te halen. Op naar de 3e wedstrijd met hopelijk weer iedereen aanwezig en op zijn best. We gaan er voor. Wij als trainers hebben van jullie genoten.