placeholder image

Uitslagen onderlinge wedstrijd 22-3-2021

Op zondag 21 maart werd er door de trainers weer een onderlinge wedstrijd voor junioren D, C en B georganiseerd. De uitslagen zijn op deze pagina van Atletiek.nu te vinden. Er werden drie officieuze clubrecords verbeterd.
Freek Bosveld verbeterde het clubrecord werpvijfkamp voor Jongens Junioren B van 1768 naar 1807 punten. Julia van Dorp verbeterde twee clubrecords voor Meisjes Junioren B:
gewichtwerpen van 12,25 m naar 12,67 m en de werpvijfkamp van 2082 naar 2188 punten.

Onderlinge werpwedstrijd 21 februari

Gezien de heerlijke temperatuur van ongeveer 15 graden Celsius was het onvoorstelbaar dat een week eerder nog is geschaatst op vijvers en sloten. Zondag 21 februari 2021 was er al weer een onderlinge werpwedstrijd voor de CD-junioren en U18 met mooie resultaten. Een uitgebreid verslag volgt in de volgende nieuwsbrief.

De uitslagen zijn op deze pagina van Atletiek.nu te vinden. 

Saskia van der Boor vierde op NK indoor

Fortiusatlete Saskia van der Boor heeft tijdens de Nederlandse kampioenschappen indoor, die dit weekend in Apeldoorn werden gehouden, prima gepresteerd. Saskia veroverde de vierde plaats bij het polsstokhoogspringen vrouwen met 3,56 m. Ze bleef hiermee slechts vier centimeter onder haar persoonlijk record. De winnares van de bronzen medaille sprong dezelfde hoogte, maar maakte minder foutsprongen, waardoor ze net voor Saskia eindigde.