placeholder image

2e Competitie U18/U20

Mooie resultaten tijdens 2e competitie U18/U20 Terneuzen

Vandaag tijdens mogelijk een van de warmste dagen van deze maand de 2e competitie voor bovenstaande jeugd. Helaas door de Atletiek Unie wederom geplaatst in het midden van de centraal examens wat  logischerwijs voor een aantal afzeggingen heeft gezorgd.

Dit maal naar het uiterste puntje van Zeeland, de regio is blijkbaar heel groot en voor iedereen ruim 100 km heen en terug in de auto. Maar gelukkig hebben we de ouders nog. Als steun, als juryleden of gewoon als chauffeur.

Desondanks zijn er zowel bij de mannen als bij de dames weer een aantal mooie prestaties neergezet. Voor de uitslagen zie Atletiek.nu maar hieronder een paar mooie uitschieters.

Fortiusteams C/D-junioren presteren goed in Papendrecht

Op zaterdag 14 mei werd de tweede ronde in de competitie voor junioren C/D verwerkt. Fortius deed in poule 59 in Papendrecht met acht ploegen mee. Het team van de junioren D won de poulewedstrijd en verstevigde hun kans op plaatsing in de landelijke A-finale door in de landelijke tussenstand op te klimmen naar de achtste plaats.
Het Fortius team 1 van de meisjes D werd in Papendrecht tweede, team 1 van de jongens C werd vierde en het team van de meisjes C werd er achtste.