Weekend vol goede polsstokprestaties

Er kwamen het afgelopen weekend nogal wat polsstokhoogspringers van Fortius in actie. Verdeeld over wedstrijden in Bergen op Zoom, Vught en Dordrecht werden door zowel beginnende als (ver)gevorderde springers en springsters mooie prestaties geleverd.

Thyra van Diemen evenaarde zondag 19 januari tijdens het Jumping Weekend in Vught het clubrecord polsstokhoogspringen indoor voor meisjes junioren B.

placeholder image

Indoor Utrecht 18-1-2020

Een zestal atleten van Fortius was op zaterdag 18 januari te vinden in Sporthal Galgenwaard in Utrecht voor de 3e Utrechtse indoorwedstrijd van dit seizoen. Van deze zes slaagde alleen junior D Maxim van Dorp erin om een persoonlijk record te breken: hij liep de 50 meter in 7,92 s. Jacqueline Janssen (Vsen) evenaarde haar p.r. op de 60 m in 8,90 s. De andere prestaties van Maxim en Jacqueline en van Ricardo Hill, Joke Torbijn, Maaike Boon, Jacqueline Janssen en Joyce Walgers staan hier te lezen.

Uitslagen Indoor 3 Utrecht 18-1-2020

Uitslagen, video en foto’s Merwelandencross 2020

Onder goede weersomstandigheden werd op zaterdag 18 januari de Fortius Merwelandencross gelopen. De lopen van de pupillen en C/D-junioren telden tevens mee voor de regionale veldloopcompetitie. Voor de oudere lopers waren er in de Merwelanden parcoursen uitgezet voor een korte en een lange cross. Op de korte cross (5185 m) was junior B Flint Beenen met afstand de beste. Ellen Zaal (V40) kwam als eerste vrouw binnen. De lange cross (8185 m) werd bij de mannen gewonnen door Fortius’ verenigingsmanager Johan Moree. Anna van Stigt was de snelste vrouw.