Nieuwelingentoernooi worstelen Amsterdam

Zaterdag 13 april zijn we met 6 worstelaars naar Amsterdam vertrokken voor een nieuwelingentoernooi. Het toernooi werd gehouden in Vrije stijl, wat inhoudt dat alle worstelgrepen zijn toegestaan, ook grepen waar benen bij gebruikt of vastgepakt worden.
Shayna Joghi worstelde een goed toernooi. Ze wist op een slimme manier telkens achter haar tegenstander te komen. En deed dat bij allemaal. Even leek het erop dat ze uit haar evenwicht zou raken, toen ze schrok van een botsing met haar tegenstander. Ze herpakte zich echter en wist ook deze wedstrijd te winnen. Een plek voor haar op de hoogste trede van het podium.

Lees meer: Nieuwelingentoernooi worstelen Amsterdam
placeholder image

Clubrecords en top-10-noteringen in Oud-Beijerland

Aan de eerste wedstrijd van het Run2Day Rotterdam baancircuit op donderdagavond 18 april in Oud-Beijerland deed een flink aantal pupillen en junioren van Fortius mee. Traditiegetrouw had AV Spirit weer veel incourante looponderdelen voor alle categorie├źn op het programma gezet. Dit resulteerde in enkele officieuze clubrecords. Wessel de lange liep in 7,97 s een clubrecord voor JJC. Zijn zus Anniek liep in 28,25 s een clubrecord op de 200m bij de MJD. Ook Julia van Dorp (MJC) liep een clubrecord. Zij liep de 40 m in 6,52 s.

Lees meer: Clubrecords en top-10-noteringen in Oud-Beijerland