Loopgroepen ma/wo/za

Loopgroepen Fortius op maandag, woensdag en zaterdag


Locatie: aan het begin van de training wordt verzameld in de kantine van Fortius.

Trainingstijden: 

Maandag: vanaf 19.15 uur       2013 hardlopen beginners
Woensdag: vanaf 19.15 uur 
Zaterdag: vanaf 9.30 uur

Er wordt getraind in verschillende niveaugroepen. De trainers kunnen je adviseren in welke groep je het beste past.

Groepen en trainers:

  • Groep o.l.v. Jolanda van de Broek. In deze groep trainen beginners die willen doorstromen naar wellicht 5 of 7 km. Tempo ligt laag.
  • Groep o.l.v. Hans en Petra v.d. Gracht, Gerton van Helden, Karla Blommaert, Esther Hofland, Margaret Burger en Chantal van Meegen. Deze groep kan (makkelijk) een 5 km lopen en traint voor een 10 km.
  • Groep o.l.v. Henk de Haan, Ad Stam, Anja Melkert, Irene Vink, Dick Picket.Deze groep traint voor een snellere tijd op de 10 km en voor wat langere afstanden zoals 15 km of een halve marathon.
  • Groep o.l.v. Piet Witman, met als assistenten Henk van Herpen en Maarten Danckaarts. Deze groep traint voor afstanden tot de marathon. Indicatie niveau: tussen 40 en 52 min. op de 10 km.

 

Heeft u na het lezen van deze informatie nog vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (trainersco√∂rdinator wegatletiek).

 

Elk jaar wordt bij Fortius een loopcursus voor beginners gegeven. Informatie hierover is te verkrijgen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.