Beginnerscursus hardlopen

Start: 27 februari 2023 om 19:00 uur

Indien je de eerste les niet aanwezig kunt zijn, kan je altijd een volgende les instromen. Kom gewoon een volgende les en schrijf je in - geen probleem!

De beginnerscursus hardlopen is voor onervaren hardlopers. Die zullen door deze cursus in 14 weken in staat zijn een 5 km prestatieloop uit te lopen, de zogenaamde Cor Melger eindloop (op donderdagavond 1 juni).

De cursus bestaat uit wekelijkse trainingen op de maandag- en donderdagavond vanaf de Fortiushal. Door goede begeleiding, techniekvoorlichting en conditietraining word je langzaam een getrainde hardloper. Na de cursus kan je op verantwoorde wijze meedraaien in de reguliere groepen van Fortius voor wegatletiek en gedurende langere tijd genieten van hardlopen.

Ook kunnen geblesseerde atleten aansluiten om de weg terug te vinden naar hun normale niveau.

Voor de cursus betaal je ‚ā¨ 50,=. (Voor Fortiusleden is de cursus gratis.) Hierna beslis je of je doorgaat met hardlopen bij Fortius en dien je je als lid bij Fortius aan te melden.

Inschrijven kan op de eerste cursusavond.

 

Doe mee voor een goed begin van je hardloopcarrière!

Download hier de flyer

Mocht je nog meer informatie willen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Framerunning

Kan je door een handicap of chronische ziekte niet hardlopen, maar wil je wel bewegen en lekker buiten bezig zijn? Dan is Framerunning misschien iets voor jou! Framerunnen is rennen als je niet kan lopen. De Framerunner is een driewiel-loopfiets. Zie: www.framerunning.nl of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ook bij het framerunnen gaan we toewerken naar een eindloop.

Geen beginner?

Wil je gaan hardlopen bij Fortius en ben je geen beginner? Kijk dan eens hier: Fortius Drechtsteden - Wegatletiek