Beginnerscursus hardlopen AFGELAST

Het bestuur heeft besloten om de beginners-cursus hardlopen van 2020 af te gelasten. 

 

De beginnerscursus hardlopen is voor onervaren hardlopers. Zij zullen door deze cursus in 12 weken in staat zijn een 5 km prestatieloop uit te lopen: de zogenaamde Cor Melger eindloop. De cursus bestaat uit wekelijkse trainingen op de maandag- en donderdagavond vanaf de Fortius kantine. Door goede begeleiding, techniekvoorlichting en conditietraining word je langzaam een getrainde hardloper, zodat je op verantwoorde wijze mee kunt draaien in de reguliere groepen van Fortius voor wegatletiek en gedurende langere tijd kunt genieten van hardlopen.

Ook kunnen geblesseerde atleten aansluiten om de weg terug te vinden naar hun normale niveau. Om de drempel voor iedereen laag te houden is er eerst een snuffelperiode van 5 weken. Voor deze snuffelperiode betaal je als niet-lid van Fortius € 15,-. Voor leden is dit gratis. Hierna beslis je of je doorgaat met hardlopen en dien je lid van Fortius te worden. De cursus gaat dan gewoon door tot de datum wanneer de prestatieloop van 5 km gehouden wordt.

Inschrijven: op de voorlichtingsavond of op de eerste trainingsavond.

Alle data op een rijtje

  • Informatie volgt later. 

 

Mocht je nog meer informatie willen mail dan naar Toos Volmer: email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Zwijndrecht/H.I. Ambacht start 2 maal per jaar een beginnerscursus in samenwerking met Runnersworld Dordrecht.