Baanatletiek: trainingen junioren C/D

Informatie Junioren C/D

Ben je tussen de 11 en 16 jaar (leeftijdsindeling m.i.v. 1 nov. 2018) en heb je belangstelling voor atletiek?

Dan is trainen bij onze jeugdgroep een goede keuze. Wij hebben een afwisselend, gezellig, maar zeker ook professioneel trainingsaanbod. De warming-up wordt gezamelijk en in een gemengde groep gedaan waarna je de verschillende onderdelen van de atletiek kan ervaren.

Omdat de atletieksport verdeeld is in verschillende onderdelen zal je ook met verschillende trainers te maken krijgen. Ieder gespecialiseerd in zijn onderdeel, maar wel nauw samenwerkend met elkaar zodat de trainingen altijd op elkaar afgestemd zijn.

Een actieve jeugdcommissie organiseert jaarlijks een behoorlijk aantal activiteiten waaronder bijvoorbeeld lasergamen en een jeugdkamp waar we een weekend ergens geheel verzorgd in het land verblijven.

Dus of je je nu wilt specialiseren in een onderdeel waar je goed in bent of gewoon wilt sporten omdat je het leuk vindt, je bent bij Fortius aan het juiste adres.

Ben je na het lezen van deze beknopte informatie geïnteresseerd, kom dan gerust een aantal weekjes kosteloos meetrainen en beslis daarna of atletiek de sport is voor jou!

Vragen?

Met vragen kan je altijd terecht bij een van onze trainers, of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   De trainingen van CD-junioren zijn op:

   zaterdag:   10.30-12.00 uur

   woensdag:19.00-20.30 uur

In de winterperiode wordt een deel van de trainingen in de hal gegeven. De zaalvloer is spikebestendig, maar alleen puntjes van maximaal 5mm lengte met een stompe punt zijn toegestaan. Klik hier voor meer informatie over die puntjes.