Fitness: trainingen groepslessen

Vanaf zaterdag 5 juni 2021 mogen we eindelijk weer binnen onze groepslessen geven! Omdat er een maximaal aantal deelnemers per les is, maken we gebruik van een online reserveringssysteem: Sportklok. Maak een account aan op de website en meld je aan voor de lessen. Een uitgebreide instructie kun je HIER vinden. Kun je niet aansluiten bij de les waarvoor je hebt gereserveerd? Annuleer dan je reservering tot uiterlijk 2 uur voor de les, zodat jouw plekje vrij komt voor een ander.

Tot en met 29 augustus 2021 hanteren wij het zomerrooster. Er zijn in deze periode minder lessen. Voor alle informatie over het zomerrooster klik je HIER.
Vanaf maandag 30 augustus gaan we weer over naar het rooster dat hieronder is weergegeven. We zijn bezig met het doorvoeren van een aantal wijzigingen in dit rooster. We hopen eind september een nieuw lesrooster te hebben. 

GroepslessenRooster30 8

Op ons YouTube-account vind je ook nog steeds onze online groepslessen. Deze hebben wij tijdens de lockdown opgenomen, zodat jij ook thuis kunt trainen.

Vragen? Stuur een bericht aan de instructeurs via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.