Clubkleding

Voor competitiewedstrijden van atletiek is een clubtenue verplicht. Voor overige wedstrijden en trainingen is het leuk om in een Fortiusshirt te sporten. Het Fortius clubtenue bestaat uit een shirt/singlet/topje in de kleur cyaan (met daarop het Fortiuslogo) en een short/tight in de kleur zwart (dat mag een broek van een willekeurig merk zijn). De overgangstermijn van de clubkleding is 1 juli 2017 t/m 31 december 2017.Tot het eind van het jaar mogen de Hercules en Parthenon clubtenues dus ook nog gedragen worden. Het Fortius wedstrijdshirt, -singlet en –topje zijn ontworpen door Elise Beljaars.

Macron is de leverancier van onze (wedstrijd)kleding. De (wedstrijd)kleding van Fortius is te koop via de webshop van Fortius/Macron:

http://fortius.macron.store/macron.store

Naast de wedstrijdkleding zijn de Fortius hoodies nu ook via de webshop te koop, net als andere kleding zoals jasjes, broeken, kickbokskleding en tassen. Alle bovenkleding (shirts, jasjes) is bedrukt met het Fortiuslogo, de lange en korte broeken niet.

Let op: de wedstrijdshirts en -singlets (hemdjes) zijn op dit moment nog niet leverbaar. Naar verwachting zijn ze vanaf eind september leverbaar en zullen dan op de webshop worden geplaatst waarna ze besteld en gekocht kunnen Clubkleding Sigridworden.

Zoals te lezen is op de webshop, wordt de kleding na bestelling thuisbezorgd. Boven 60 euro is dat gratis. Kleding kan ook gepast en betaald worden in de Macron store op de Keerweer 53 in Dordrecht (een zijstraat van de Rijksstraatweg). Door met elkaar kleding te bestellen (zoals hoodies) en op 1 adres te laten afleveren, kan je zelf ook zorgen voor een gratis levering.

Zodra de wedstrijdkleding beschikbaar is, zullen ook een paar pas- en verkoopavonden in de Fortiuskantine worden gehouden, zodat iedereen in de gelegenheid is om de kleding te passen en ter plekke te betalen.

Misschien hebben jullie toch al atleten met een wedstrijdsinglet gezien. Dat klopt! Speciaal voor de landelijke finale van de mastercompetitie op zondag 10 september is door Macron op 7 september een pre-order geleverd van alleen wedstrijdsinglets. De masters kunnen daardoor bij de finale in het nieuwe clubtenue uitkomen.

Voor de pupillen die op 9 september aan de pupillencompetitie meededen is door Macron een gratis shirt geleverd omdat het officiële wedstrijdshirt niet op tijd klaar was. Dit is geen officieel clubshirt en kan daarom volgend jaar niet tijdens de competitiewedstrijden worden gedragen.

20170506CyaanHoodies

De Fortius kledingcommissie:
Amarenske Buizer, Anja van Giels, Sigrid Florusse en Evelien van Zwanenburg