Clubkleding

Voor competitiewedstrijden van atletiek is een clubtenue verplicht. Voor overige wedstrijden en trainingen is het leuk om in een Fortiusshirt te sporten. Het Fortius clubtenue bestaat uit een shirt/singlet/topje in de kleur cyaan (met daarop het Fortiuslogo) en een short/tight in de kleur zwart. Het Fortius wedstrijdshirt, -singlet en –topje zijn ontworpen door Elise Beljaars.

Macron is de leverancier van onze (wedstrijd)kleding. De (wedstrijd)kleding van Fortius is te koop via de webshop van Fortius/Macron:

http://fortius.macron.store/macron.store

Naast de wedstrijdkleding zijn de Fortius hoodies ook via de webshop te koop, net als andere kleding zoals jasjes, broeken, kickbokskleding en tassen. Alle bovenkleding (shirts, jasjes) is bedrukt met het Fortiuslogo, de lange en korte broeken niet.

Clubkleding Sigrid

Zoals te lezen is op de webshop, wordt de kleding na bestelling thuisbezorgd. Boven 60 euro is dat gratis. Kleding kan ook gepast en betaald worden in de Macron store op de Keerweer 53 in Dordrecht (een zijstraat van de Rijksstraatweg). Door met elkaar kleding te bestellen (zoals hoodies) en op 1 adres te laten afleveren, kan je zelf ook zorgen voor een gratis levering.

Voor de pupillen die op 9 september 2017 aan de pupillencompetitie meededen is door Macron een gratis shirt geleverd omdat het officiële wedstrijdshirt niet op tijd klaar was. Dit is geen officieel clubshirt en kan daarom niet tijdens de competitiewedstrijden in 2018 worden gedragen.

Let op: Haltersinglets voor dames en haltertops voor dames zijn vanaf het eerste kwartaal van 2018 leverbaar via leverancier Balans (dus niet via Macron).

20170506CyaanHoodies

De Fortius kledingcommissie:
Amarenske Buizer, Anja van Giels, Sigrid Florusse en Evelien van Zwanenburg