Clubkleding

Clubkleding atleten

Voor competitiewedstrijden van atletiek is een clubtenue verplicht. Voor overige wedstrijden en trainingen is het leuk om in een Fortiusshirt te sporten. Het Fortius clubtenue bestaat uit een shirt/singlet/topje in de kleur cyaan (met daarop het Fortiuslogo) en een short/tight in de kleur zwart.

Macron is de leverancier van onze (wedstrijd)kleding. Naast de wedstrijdkleding levert Macron ook de Fortius hoodies en andere kleding zoals jasjes, broeken, kickbokskleding en tassen. Alle bovenkleding (shirts, jasjes) is bedrukt met het Fortiuslogo, de lange en korte broeken niet.

De (wedstrijd)kleding van Fortius is te koop bij Sportcentrum Dordrecht, Albertine Agnesstraat 35 in Dordrecht (ipv bij Macron op de Keerweer).   Clubkleding Sigrid

Adresgegevens

Albertine Agnesstraat 35
3314LA Dordrecht
Tel. 078-6136181

Openingstijden

Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 21:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 17:00

De clubkleding kan ook besteld worden via de webshop van Fortius/Macron:
http://fortius.macron.store/macron.store/ 

Zoals te lezen is op de webshop, wordt de kleding na bestelling thuisbezorgd. Boven 60 euro is dat gratis. Door met elkaar kleding te bestellen (zoals hoodies) en op 1 adres te laten afleveren, kan je zelf ook zorgen voor een gratis levering.

Let op: Haltersinglets voor dames en haltertops voor dames zijn vanaf het eerste kwartaal van 2018 leverbaar via leverancier Balans (dus niet via Macron). Informeer ernaar bij de kledingcommissie.

Magneetjes in plaats van speldjes

Baal jij ook zo van die speldjes die je in je mooie clubkleding moet steken? Daarvoor is een andere bevestigingsmanier mogelijk: krachtige kunststof magneten (bibbits). Lichtgewicht en door de afgeronde hoeken prettig draagcomfort. Afmetingen 20x15 mm, gewicht 5 gram per stuk.
Te koop bij oa:

Bibbits.nl:
• 1 set (8 magneetjes) € 9,95 per stuk.
• Koop 2 voor € 9,45 per stuk.
• Koop 5 voor € 8,95 per stuk.
• Koop 10 voor € 8,45 per stuk.

Spikeshop (€8,00 + €4,50 verzendkosten).

Hardloopshop.nl (€9,95 en gratis verzending). 

Kleding voor trainers

Zoals bekend mag iedere trainer een jasje of t-shirt van onze kledingleverancier Macron uitkiezen. In september kon de kleding gepast worden. Voor wie daar niet bij kon zijn, lag in december een bestellijst achter de bar; dit is ook op de website vermeld. Ook deze kleding is inmiddels besteld en komt binnenkort binnen.
Omdat niet alle trainers dit wisten, ligt de lijst vanaf morgen weer achter de bar. Iedere trainer die trainer nog een jasje of t-shirt van Macron wil bestellen, kan dat op de lijst noteren. Kijk bij de andere trainers wat je het mooist vindt: een geel windjack, een zwart regenjackje of een zwart t-shirt. Van het windjack en het t-shirt is een mannen- en vrouwenuitvoering. Pas eventueel bij andere trainers voor de juiste maat. De kleding valt wat klein.
Op de lijst die achter de bar ligt graag vermelden: naam, welk item in welke maat en ook hoe lang je al trainer bent. Je kan ook een extra jasje of t-shirt bestellen (omdat je bijvoorbeeld een jasje en een t-shirt wilt hebben), maar dat is op eigen kosten.

De Fortius kledingcommissie:
Amarenske Buizer, Anja van Giels, Sigrid Florusse en Evelien van Zwanenburg