Quinten van der Elst vestigt laatste Parthenon clubrecord

Junior C Quinten van der Elst liep dinsdag 27 december tijdens de Try Out Games in Omnisport in Apeldoorn de 400 meter in 1:00,17 min. In de clubrecordlijsten van de jongens junioren C stond nog geen tijd geregistreerd op deze voor die categorie ongebruikelijke afstand. De prestatie van Quinten geldt dan ook meteen als clubrecord bij de jongens C.

Lees meer: Quinten van der Elst vestigt laatste Parthenon clubrecord

Clubrecord Duane van Dijkhuizen

Duane van Dijkhuizen heeft vandaag tijdens een polsstokhoogspringwedstrijd in de Dordtse Reeweghal het indoor clubrecord voor jongens junioren C met twee centimeter verbeterd naar 3,80m. Het clubrecord stond reeds op zijn naam.
Duanes jongere broer Yuma (JJD) had gisteren al een persoonlijk record van 1,75m gesprongen tijdens een wedstrijd in Dordrecht voor beginnende polsstokspringers.
Uitslagen polsstokhoogwedstrijd Dordrecht 17-12-2016
Uitslagen polsstokhoogwedstrijd Dordrecht 18-12-2016

Parthenonjeugd in Mardenkro Enclavecross en Sint Nicolaasloop

Voor kinderen die crossen leuk vinden is er in dit jaargetijde elke dag van het weekend wel ergens wat leuks te beleven. Op zondag 4 december ontmoette een klein clubje Parthenon atleten elkaar in Baarle-Nassau voor de Mardenkro Enclave cross georganiseerd door Gloria Atletiek.

Lees meer: Parthenonjeugd in Mardenkro Enclavecross en Sint Nicolaasloop