Commissies

Het bestuur wordt bijgestaan door een verenigingsmanager. Zijn mailadres is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hij is telefonisch te bereiken op 06-19889945.

Daarnaast kent Fortius een aantal actieve commissies en werkgroepen.

Jeugd(activiteiten)commissie

Deze commissie organiseert buitensportse activiteiten voor de jeugdleden atletiek, bijvoorbeeld bowlen, lasergamen, paas- en sinterklaastrainingen en, in samenwerking met de jeugdtrainers, in oktober een jeugdkamp op locatie ergens in Nederland.
Leden: Dini Grootenboer, Sandra Klein en Anita Verdonk.

Kledingcommissie

De kledingcommissie houdt zich bezig met de (wedstrijd)kleding voor de afdeling atletiek. De commissie bestaat uit Amarenske Buizer, Evelien van Zwanenburg, Sigrid Florusse en Anja van Giels. Als je vragen hebt over de kleding kan je een van de commissieleden aanspreken.

Promotiecommissie

Een speerpunt van de vereniging is om “Fortius” te promoten in het Drechtstedengebied, nieuwe leden aan te trekken en de huidige leden te behouden. Het bestuur heeft een promotiecommissie ingesteld om deze doelen te realiseren en roept leden op om in deze commissie zitting te nemen en ideeën te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan open dagen, clinics met sportcoryfeeën, genereren media-aandacht, gebruik social media enz. Wil jij meehelpen geef je dan op bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Redactie nieuwsbrief

De Fortius Nieuwsbrief komt maandelijks uit en wordt vanuit de ledenadministratie per e-mail aan de leden van Fortius verzonden. De redactie levert de basisinhoud van de nieuwsbrief, verwerkt en redigeert binnenkomende kopij en verzorgt de lay out. De eindredactie van de nieuwsbrief is in handen van Henk Nugteren.
Kopij is welkom op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsorcommissie

Deze commissie heeft het doel om adverteerders, sponsors e.d. aan de vereniging te binden. De commissie heeft behoefte aan versterking. Leden, die hier wel wat in zien kunnen zich aanmelden bij de secretaris: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website-team

Het website-team wordt gevormd door vier personen. Daarnaast zijn er een aantal redacteuren die beschikken over een inlogcode om rechtstreeks artikelen op de website te kunnen plaatsen. Wil je iets laten plaatsen op de website, klik dan hier om contact op te nemen met een van de leden van het websiteteam.

Werkgroep statistiek

De werkgroep statistiek houdt de clubstatistieken bij op het gebied van atletiekprestaties. De clubrecords en 10-bestenlijsten worden online regelmatig bijgewerkt door Rens van der Elst, Daniël Hermus en Joke Torbijn. Piet Barends bewaart alle prestaties van Fortiusatleten in een database en verzorgt jaarlijks de P.R.-competitie voor de jeugd. Klik hier voor een uitgebreidere toelichting en contactgegevens.

WOC-baan (Wedstrijd Organisatie Commissie baan- en indoorwedstrijden)

De WOC organiseert baan- en indoorwedstrijden voor Fortius.
Leden: Bas Bosveld, Nina Meyer, Madelon Soeteman, Joke Torbijn, Samantha Varlack. 

Juco: Rebecca van Roosmalen

Wedstrijdleiders: Anja van Giels en Martin Matse.

Het mailadres van de WOC is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het mailadres van de jury-coördinator (juco) is Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

WOC-weg (Wedstrijd Organisatie Commissie wegwedstrijden)

De WOC-weg organiseert wegwedstrijden en veldlopen zoals de Merwelandencross, de trainingslopen, de Road to Rotterdam 25 km, de Wantijparkloop en de Schapekoppencross.
De grote lopen Dordtse Biesbosch Halve Marathon, Dwars door Dordt, Inner Circle Run en Drechtstadloop kennen elk een eigen organisatiecomité, maar vallen formeel ook onder de verantwoordelijkheid van de WOC-weg.
Leden WOC-weg: Henk de Haan, Jos de Haan, Wim Kruithof, Kees de Pee, Rien van Tuil, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..