Organisatie Dordtse Biesbosch Halve Marathon

Onze sponsoren:

ad zoomer

ad exclusivenetworks

logo grandcruwijnen

logo aasize

logo runnersworld

logo vanderlaan

logo time

logo pi ad

Logo RIWAL

logo allround

logo plus doesburg

logo berkhout

logo degraaff

logo H.Pol

logo alprokon

GRS klein

42ste Dordtse Biesbosch Halve Marathon

Vrijwilligers

Loop je niet mee dan is het organisatieteam blij, wanneer je kunt helpen als vrijwilliger, bijvoorbeeld als verkeersregelaar of bij de inschrijftafel.
Je kunt je hiervoor aanmelden bij een van de leden van het organisatieteam Halve Marathon.

Massage 

Vanaf ongeveer 11:00 is het BMS massageteam aanwezig om atleten die deelnemen aan de 41ste Dordtse Biesbosch Halve Marathon voor en na de wedstrijd te masseren. De massage is voor de atleten geheel kosteloos. Hou er wel rekening mee dat er voor de start maar beperkte mogelijkheden zijn. Na de finish is er volop gelegenheid voor een welverdiende massage. Het BMS Massageteam bestaat gediplomeerde  professionele sportmasseurs.

Fysiotherapie 

In de sporthal is ook Rosina Hodde van Topfysiotherapie Delta aanwezig. Hier kun je terecht met eventuele klachten om kennis te maken met de fysiotherapeut. Wellicht kan zij u ook advies geven.

Accommodatie

De sporthal bevindt zich naast de atletiekbaan op Sportpark 'Reeweg', Halmaheiraplein 35, 3312 GH DORDRECHT.

ADRES en Route

Het secretariaat voor het afhalen van de startnummers en voor de na-inschrijving bevindt zich onderin in het gebouw.
Op de 1e verdieping is de kantine. De sporthal beschikt over kleedkamers en douches, welke zich eveneens op de 1e verdieping bevinden.

Parkeren

Voor fietsen zijn er parkeermogelijkheden tussen de atletiekbaan en het clubgebouw. Let er als fietser op dat de jeugdlopen al van start gaan op zaterdag 10 maart om 10.00 uur. Geef de jeugd ruim baan.
Voor motorisch verkeer is op zaterdag 10 maart, van 8.00 uur tot 14.30 uur de toegang vanaf de Noordendijk naar het parkeerterrein naast het clubgebouw afgesloten. Parkeren is mogelijk via het Halmaheiraplein.

Organisatieteam "Dordtse Biesbosch Halve Marathon"

Het organisatieteam bestaat uit: Maarten Vogelenzang, Willy Diepeveen, Mieke van der Fluit, Gos Koernap, Sibrand Komdeur, Kees de Pee, Karin Stam, Matthieu Wüst en Jasper Beljaars.

Informatie

Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of spreek iemand van het organisatieteam aan.

 

header2017