Inschrijven Dordtse Biesbosch Halve Marathon

Onze sponsoren:

ad zoomer

ad exclusivenetworks

logo grandcruwijnen

logo aasize

logo runnersworld

logo vanderlaan

logo time

logo pi ad

Logo RIWAL

logo allround

logo plus doesburg

logo berkhout

logo degraaff

logo H.Pol

logo alprokon

GRS klein

42ste Dordtse Biesbosch Halve Marathon

Voorinschrijving

Voorinschrijven kan tot en met zondag 4 maart 2018 via www.inschrijven.nl.
Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor het gehele Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit 2018. Dit geldt zowel voor wedstrijdatleten als prestatielopers. Voorinschrijven voor het gehele circuit geeft een aantal voordelen. Lees meer hierover op Voorinschrijven Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Na-inschrijving

Na-inschrijven kan op 10 maart vanaf 9.00 tot een half uur voor aanvang van de betreffende loop in de sporthal van Fortius op Sportpark 'Reeweg', Halmaheiraplein 35, 3312 GH DORDRECHT.

Inschrijving jeugdlopen

Voorinschrijving voor een van de jeugdlopen (individueel) is gelijk aan bovengenoemde mogelijkheden.
Het organisatieteam moedigt scholen aan om deel te nemen aan de jeugdlopen. Bij interesse van een school kan men contact opnemen met Matthieu Wüst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Tijdregistratie

De tijdregistratie wordt gedaan met een chip die plat op de bovenkant van de schoen moet worden vastgemaakt. De chip registreert alleen de brutotijd. Je ontvangt de chip tegelijk met je startnummer. De organisatie neemt direct na de finish de chip weer in. Er staan vrijwilligers klaar om assistentie te verlenen.
De chip kan met de bijgeleverde tie-wrap gemakkelijk aan de schoen worden bevestigd. Onderstaande link brengt je naar een filmpje dat laat zien hoe je de chip kunt bevestigen. Zet het geluid van de computer even aan voor de gesproken tekst.

BEVESTIGEN CHIP AAN SCHOEN

De organisatie is niet verantwoordelijk voor tijdmeting indien u de chip verkeerd plaatst.

Wanneer de chip op de dag van het evenement niet is ingeleverd, brengt de organisatie u een bedrag van € 5,00 in rekening.

 header2017