Nieuw rooster groepslessen

De vakanties zijn weer voorbij, dus is het weer tijd om te gaan sporten. We mogen en kunnen weer iets meer nu de versoepelingen worden doorgezet. We hebben het rooster daarom weer iets uitgebreid en gaan langzaam terug naar 'voor' corona. We waren helaas ook genoodzaakt wat wijzigingen in het rooster aan te brengen i.v.m. beschikbaarheid instructeurs.

Vanaf maandag 27 september gaan we van start met het onderstaande rooster. De wijzigingen ten opzichte van het vorige rooster zijn in rood gemarkeerd. Wij hopen dat we voor jullie weer een leuk aanbod hebben met onze groepslessen en dat jullie met veel plezier komen sporten! Op maandag en woensdag houden we nog even de "corona" tijden aan, maar we hopen op die dagen weer snel uit te kunnen breiden.

Sportklok

Het inschrijven voor de lessen gaat nog steeds via Sportklok. Schrijf je via www.sportklok.nl in voor de lessen en vergeet je niet op tijd uit te schrijven als je toch niet komt zodat iemand anders een plekje heeft! Heb je problemen met sportklok vraag de instructeur om hulp of mail naar groepslessen@fortiusdrechtsteden.nl. De volledige uitleg van Sportklok vind je HIER

Het nieuwe rooster

Rooster27september2021