Fitnessruimte open en loopgroepen mogen weer

Vanaf woensdag 18 mei 2021 mag onze fitnessruimte ook eindelijk weer open. Daar hebben wij, en jullie vast ook, lang op gewacht! De fitnessruimte is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur. Op zaterdag zijn we open van 09.30 uur tot 11.30 uur en op zondag van 10.00 tot 12.00 uur.

Uiteraard willen we wel dat het trainen op een veilige en verantwoorde manier gebeurt. De coronamaatregelen van de rijksoverheid zijn hierbij leidend. Om die reden hebben we besloten dat maximaal 20 personen tegelijkertijd kunnen trainen in onze fitnessruimte. Bij de ingang van de fitnessruimte staan 20 flesjes desinfectiemiddel. Kom je binnen om te sporten, neem dan een flesje mee om de apparaten en gewichten die je hebt gebruikt schoon te maken. Zijn de flesjes op? Dan is de fitnessruimte vol en is er helaas geen ruimte meer om te trainen op dat moment. Houd hier dus rekening mee, wanneer je komt sporten. We gebruiken geen reserveringssysteem.

Verder vragen we jullie rekening te houden met de volgende maatregelen:

  • Vul bij binnenkomst in de fitnessruimte het registratieformulier met gezondheidscheck in. 
  • Binnen in onze accommodatie is het dragen van een mondkapje verplicht. Tijdens het sporten mag het mondkapje uiteraard af.
  • Reinig apparatuur en materiaal na gebruik met desinfectiemiddel
  • Houd tijdens het sporten anderhalve meter afstand van elkaar.
  • Sport alleen of met één ander.
  • De kantine, kleedkamers en douches zijn gesloten.
  • Ga na het sporten meteen naar huis.

Ook de loopgroepen kunnen weer starten. Vanaf 27 jaar mogen sporters weer in groepen van maximaal 30 personen hardlopen. Houd hierbij anderhalve meter afstand van elkaar. De verzamelplaatsen voor de training zijn weer op de parkeerplaats aan de achterzijde van de sporthal bij de eigen trainer of op afgesproken plaatsen. Jullie worden verder geïnformeerd door jullie trainers.