Aan de ouders van de pupillen en CD-junioren, die naar wedstrijden zijn geweest

Als gevolg van het niet meer kunnen opstarten van de computer waarop de gegevens van de PR-competitie stonden, ben ik alle gegevens sinds de wedstrijd van 17 maart 2018 (de laatste keer dat ik een back up heb gemaakt) kwijt geraakt.
Ik heb alle uitslagen daarna zo goed mogelijk opgezocht, maar er kunnen altijd wedstrijduitslagen doorheen zijn geglipt.
Alle competitiewedstrijden, eigen wedstrijden en wedstrijden in de regio, alsmede de nationale D-spelen en de vijf regio-ontmoeting zijn onderzocht.
Hieronder een lijst van overige wedstrijden die ik heb onderzocht.

Lees meer: Aan de ouders van de pupillen en CD-junioren, die naar wedstrijden zijn geweest

Lekker crossen door modder, zand en bossen!

Een atleet die meedoet aan crossen / veldlopen in de winter, legt daarmee de basis voor een goed loopseizoen in de zomer. Uiteraard doe je als jeugdloper mee in onze eigen regio Dordrecht, maar je kunt je hart bijvoorbeeld ook ophalen in Midden-Brabant en op nationaal niveau.

Al jaren wordt door enkele enthousiaste jeugdlopers en hun ouders deelgenomen aan het Nationale Lotto crosscircuit. Vooral die op oudejaarsdag in Soest is erg in trek. Je moet wel vroeg opstaan en een eindje rijden maar de omgeving en de uitdagende loop door hoogteverschillen en rul zand in De Lange Duinen van Soest zijn de reis meer dan waard. De cross gaat door bos en over een zandverstuiving en is misschien wel de mooiste van Nederland. De oliebollen smaken ’s avonds des te lekkerder.

Lees meer: Lekker crossen door modder, zand en bossen!

Fortius loopt de TCS New York City Marathon 2019!

Staat het lopen van de marathon van New York ook op jouw bucketlist? Loop dan in 2019 met Fortius mee!

Binnen de verschillende loopgroepen van de vereniging zijn er veel lopers die een keer mee willen doen aan de TCS New York City Marathon. Vanuit deze vraag zijn Mark Spiljard (Loopgroep B), Sandra Klein (Loopgroep C) en Valerie Kloeg (Loopgroep B) met het initiatief gekomen om een reis te organiseren naar deze marathon voor de lopers van Fortius.

Op vrijdag 19 oktober 2018 organiseren zij in samenwerking met Marathons International om 19:30 (inloop vanaf 19:15) een informatieavond over het lopen van deze felbegeerde marathon in 2019.

Lees meer: Fortius loopt de TCS New York City Marathon 2019!