FORTIUS ZOEKT CORONACONTROLEURS

Om sporten op een veilige en gezonde manier mogelijk te maken, wordt bij de ingang van de Fortiushal gecontroleerd op het coronatoegangsbewijs. Fortius is een vereniging en we zijn daarom afhankelijk van vrijwilligers om ons te helpen bij deze toegangscontroles. Zonder de hulp van deze vrijwilligers kan de Fortiushal niet openblijven en kan er dus niet binnen gesport worden. Dat willen we natuurlijk voorkomen en daarom hebben we je hulp nodig. Heb je een aantal vrije uurtjes in je week, dan kan je je inzetten voor onze vereniging door je aan te melden als coronacontroleur. Naast de dankbaarheid van het bestuur en alle Fortiusleden, krijg je een vergoeding van €7,50 per uur.

Versoepeling coronabeperkingen, fitness nog dicht

Het kabinet heeft in de persconferentie van 14 januari 2022 laten weten dat de coronamaatregelen versoepeld worden voor de sport. Dit betekent dat bij ons ook weer meer mogelijk wordt. Vanaf zaterdag 15 januari 2022 is sporten bij al onze afdelingen weer mogelijk. De opening van de fitnessruimte stellen we uit tot maandag 17 januari, omdat er nog controleurs voor de coronatoegangsbewijzen moeten worden geregeld.

Ophalen bestelde wedstrijdshirts

De bestelde wedstrijdkleding kan opgehaald worden bij Fortius in de hal en wel op:

• Woensdag 19 januari 2022 tussen 18.00 en 19.00 uur;
• Zaterdag 22 januari 2022 tussen 10.30 en 11.30 uur.

Willen jullie de bevestiging van jullie bestelling meenemen, zodat we aan de hand daarvan kunnen meegeven? Wij hebben namelijk alleen een doos met losse items ontvangen.

Nieuwe datum Indoor Dordrecht

Wij hadden gehoopt dat op 29 januari de open indoorwedstrijd voor junioren, senioren en masters weer mogelijk zou zijn, maar helaas zijn alleen onderlinge wedstrijden toegestaan. Daarom verzetten we de wedstrijd van 29 januari naar zaterdag 26 februari 2022. Alle inschrijvingen verhuizen mee. Als je op die datum niet mee kan doen, meld je dan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. af, zodat iemand van de reservelijst mee kan doen.

Op zaterdag 19 maart organiseren we een open indoorwedstrijd voor pupillen. Meer informatie over die wedstrijd volgt later nog. 

Hieronder staat het voorlopige tijdschema voor de indoorwedstrijd in Dordrecht op 26 februari. Hier kunnen nog wijzigingen op komen. 

Voorlopig tijdschema Indoor Dordrecht 26 februari 2022