Paramedisch team uitgebreid

Het paramedisch team van Fortius is met ingang van vandaag uitgebreid met de diensten van fystiotherapeut en ex-topsporter Rosina Hodde. Zij verzorgt iedere dinsdag van 20.30-21.00 uur een gratis blessurespreekuur voor Fortiusleden. Heb je fysieke klachten tijdens of na het sporten? Kom dan naar het spreekuur voor een blessurescreening en advies.
De bereikbaarheid van het paramedisch team van Fortius is nu als volgt.

Lees meer: Paramedisch team uitgebreid

Wedstrijdkleding

Vrijdag 12 januari 2018 is de bestelling van de Macron wedstrijdkleding binnengekomen uit Italië, met grotere maten wedstrijdsinglets en wedstrijd t-shirts (t/m 4XL). Kindershirts maat 4XS zijn helaas (nog) niet leverbaar.

Wedstrijdkleding kan besteld worden via de webshop van Fortius/Macron:
http://fortius.macron.store/macron.store/ 
of worden gepast en gekocht in de winkel aan de Keerweer 53 in Dordrecht.

Haltersinglets voor dames en haltertops voor dames zijn binnenkort leverbaar via leverancier Balans (dus niet via Macron).

Beginnersgroep wegatletiek

Ook in 2018 organiseert Fortius een cursus voor de beginnende hardloper.

De cursus wordt tweemaal per week gegeven op maandag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur.
De cursus begint met een zogenaamde “snuffel”-periode van 6 weken, waarin je kunt testen of de trainingen je bevallen. De kosten voor deze “snuffel”-periode zijn € 19,95 en wordt afgesloten met een Testloop. Als het lopen je bevalt, dan word je lid van Fortius en gaan we trainen voor de eindloop eind mei, waarbij je de 5 km zal moeten afleggen. Dan heb je 14 weken getraind. We sluiten de loop af met een gezellige barbecue!

Tegen die tijd ben je een getrainde loper en kun je met de reguliere Fortius loopgroepen mee. Hierover krijg je individueel advies. Dus doe mee met Fortius en verbeter je conditie met sprongen!

Lees meer: Beginnersgroep wegatletiek

Cursussen elektronische tijdwaarneming en jury algemeen

Cursus medewerker/chef ET

In het eerste kwartaal van 2018 wordt bij Fortius een cursus medewerker/chef elektronische tijdwaarneming gegeven. Er zijn nog enkele plaatsen vrij.
De cursus wordt gegeven op de zaterdagen 27 januari, 17 februari en 3 maart van 9.30 tot ca. 13.00 uur.
Interesse? Stuur een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je meteen aan met dit formulier op de website van de Atletiekunie.

Jurycursus in Papendrecht

Lees meer: Cursussen elektronische tijdwaarneming en jury algemeen

Overlijden Ruud van der Velde

Op 2 december 2017 is ons lid en vrijwilliger Ruud van der Velde op 60-jarige leeftijd overleden.
Hij was sinds 1 augustus 2001 lid van Hercules (Fortius). Daarnaast was hij een zeer gewaardeerd vrijwilliger, waarop altijd een beroep kon worden gedaan. Hij was vooral actief bij de wedstrijden en recreatielopen van Hercules (Fortius). Ruud zal gemist gaan worden.

Lees meer: Overlijden Ruud van der Velde