Uitnodiging gemeente voor vrijwilligersfeest

Op 7 december aanstaande worden weer de Dordtse vrijwilligersprijzen uitgereikt.
Naast het uitreiken van de prijzen, is er ook gelegenheid om te dansen – in de kleine zaal - en om bij te praten in de loungecorner. Voor ieder wat wils dus.
De Gemeente Dordrecht nodigt ook de vrijwilligers van Fortius van harte uit voor deze feestelijke bijeenkomst in Kunstmin.

Lees meer: Uitnodiging gemeente voor vrijwilligersfeest

Verbouwing kantine

De verbouwing van de kantines tot de nieuwe Fortius-kantine start op 6 november 2017 en zal vermoedelijk in februari 2018 gereed zijn. Daarnaast komen er een nieuwe bestuurskamer en kantoorruimtes. De verbouwing zal overlast veroorzaken, waarvoor begrip wordt gevraagd. De afgelopen maanden zijn er door vrijwilligers van Fortius voorbereidende werkzaamheden verricht en is het overtollig materiaal afgevoerd. Daarnaast is er een groepje actief, dat zich bezig gaat houden met een nieuwe styling van de kantine. Leden die zich hierbij willen aansluiten kunnen zich melden bij Gos Koernap (bestuurslid) of mailen naar de verenigingsmanager.

Bericht over Zumbales

Vanaf 1 november zal het 2e uur Zumba (10:30 – 11:30) op zaterdag komen te vervallen. Dit in verband met te kleine aantallen deelnemers in de afgelopen periode.
Er wordt bezien of en hoe dit uur in de nabije toekomst gevuld gaat worden.
Nader bericht volgt.

Dance Party

Zaterdagavond 18 november 2017
Fortius kantine
20:30 tot 01:00 uur

DJ Fred laat je dansen en swingen!!
Entree € 10,-- incl. 4 consumptiebonnen bij entree
Kaartverkoop aan de bar