Tijdelijke vervanging spreekuur fysiotherapie

Vanaf 9 januari gaat fysiotherapeute Rosina Hodde genieten van haar zwangerschapsverlof. Haar spreekuur bij Fortius op dinsdag wordt overgenomen door Sam Kranse en zal plaatsvinden op donderdag vanaf 20.30 uur. Hij start op 18 januari 2019. (Scheidsrechterkamer op de bovenste galerij.)

Beginnersgroep wegatletiek

Inleiding

Ook in 2019 organiseert Fortius een cursus voor de beginnende hardloper. De vereniging is gehuisvest op het sportpark “Reeweg” te Dordrecht. De cursus wordt tweemaal per week gegeven op maandag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur. De cursus begint met een zogenaamde “snuffel”-periode van 6 weken, waarin je kunt testen of de trainingen je bevallen.

Lees meer: Beginnersgroep wegatletiek
placeholder image

Mededeling van het bestuur

Beste leden,

In het nieuws van de afgelopen dagen kan u het niet ontgaan zijn dat een voormalig trainer van Fortius, Jerry Monsels (in de jaren 80 lid van Parthenon), sinds augustus 2018 geschorst is voor het leven als atletiektrainer door het Instituut Rechtspraak Sport. Dit omdat hij zich zeer lang en zeer ernstig schuldig heeft gemaakt aan grensoverschrijdend seksueel gedrag.
Het bestuur van Fortius is geschokt en vindt het verschrikkelijk wat er gebeurd is.

Lees meer: Mededeling van het bestuur

Bericht kascontrole-commissie

In 2019 zullen er steekproeven genomen worden bij leden betreffende het lidmaatschap bij Fortius. Wij rekenen op uw medewerking als hiernaar gevraagd wordt.

Met vriendelijke groeten,
Kascontrole-commissie Fortius

Inschrijving Riwal Hoogwerkers Halve Marathon geopend

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de 43ste editie van de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon plaats. De loop heette vorig jaar nog de Dordtse Biesbosch Halve Marathon, maar dit jaar is de organisatie van de halve marathon verheugd met de verbintenis van Riwal Hoogwerkers als hoofdsponsor. Er kan vanaf nu ingeschreven worden via inschrijven.nl

Het aantrekkelijke en afwisselende parcours van de halve marathon blijft hetzelfde als vorige jaren, langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch. De wedstrijd biedt daarnaast prestatielopen over 5 en 10 km. Ook de jeugd is welkom op de atletiekbaan van Fortius. Voor iedereen is aan de finish een medaille beschikbaar. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is onderdeel van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Lees meer: Inschrijving Riwal Hoogwerkers Halve Marathon geopend