Nieuwsbrief juli 2017

De Fortius Nieuwsbrief van juli 2017 staat online en is hier te downloaden.

In augustus verschijnt er geen nieuwsbrief. Kopij en foto's voor de nieuwsbrief van september graag vóór 15 september insturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Trainingen en lessen tijdens de zomervakantie

Voor sommige afdelingen en trainingsgroepen van Fortius gelden afwijkende les- en trainingstijden in de zomervakantieperiode. Hieronder een overzicht.

Als jouw afdeling of trainingsgroep hierboven niet vermeld staat kan je ervan uitgaan dat de trainingen gewoon doorgaan, maar informeer bij twijfel zelf even bij je trainer of instructeur.

Pupillentrainingen tijdens de zomervakantie

Tijdens deze zomerperiode zullen de pupillentrainingen op de zaterdagen niet doorgaan en op de woensdagen wel doorgaan maar in aangepaste vorm:
-zaterdag 8 juli > laatste zaterdagtraining vóór de vakantie van 09.30-10.30 uur
-woensdag 12 juli t/m woensdag 16 augustus > aangepaste woensdagtraining voor ALLE categorieën van 18.00-19.00 uur
-zaterdag 19 augustus > eerste zaterdagtraining ná de vakantie van 09.30-10.30 uur
-woensdag 23 augustus > normale woensdagtraining voor de mini- en C-pupillen van 17.00-18.00 uur en de B- en A-pupillen van 18.00-19.00 uur

Competitiefinale masters op 10 september in Nijmegen

De Atletiekunie heeft de locaties van de landelijke finales in de competities voor clubs bekend gemaakt. De finale voor de masters, waar Fortius zich met twee teams voor heeft geplaatst, zal op 10 september worden georganiseerd in Nijmegen. In de finale wordt gestreden om het Nederlands kampioenschap voor clubs.

Calvin onder grote belangstelling herdacht

Onder grote belangstelling van de leden van Fortius en andere belangstellenden is op de avond van 4 juli 2017 de, afgelopen zondag plotseling, overleden trainer van Fortius Calvin Ducreay herdacht. Na een stille tocht op de atletiekbaan, waar Calvin vele uren als atleet en trainer heeft doorgebracht, voorafgegaan door familie en atleten van zijn groep, werd halt gehouden bij de plaats waar Calvin zijn aanwijzingen gaf.

Lees meer: Calvin onder grote belangstelling herdacht