Nieuwsbrief juli 2018

De Fortius Nieuwsbrief van juli 2018 staat online en is hier te downloaden.

In de maand augustus komt er geen nieuwsbrief uit. Kopij en foto's voor de nieuwsbrief van september graag uiterlijk 15 september insturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: dit is niet het correspondentieadres voor de vereniging! Onder contacten op deze website staan contactformulieren voor de verenigingsmanager, de ledenadministratie en het website-team. 

Mededelingen inzake zomersluiting

In de periode van 21 juli t/m 19 augustus is Fortius overdag en in het weekend gesloten en zijn er dus geen activiteiten.*

In deze periode is er wel ‘s avonds op maandag t/m donderdag atletiektraining en is de fitness van 18:00 tot 22:00 uur geopend.
* De atletiektraining op zondagochtend o.l.v. Ricardo Hill gaat ook in de zomerperiode door (red.).

Er zullen geen (fitness) groepslessen plaatsvinden! In de week vooraf en na deze periode is er een aangepast rooster. Zie hieronder.

Lees meer: Mededelingen inzake zomersluiting

Outdoor Zumba

Met al dat lekkere weer is het soms erg warm om binnen de groepslessen te doen. Daarom wordt er aan het begin van de zomervakantie een speciale outdoor Zumbales gegeven! Iedereen mag deelnemen, ook niet-leden, en er zijn geen verdere kosten aan verbonden. Tot dan?

Lees meer: Outdoor Zumba

Locaties competitiefinales bekend

Fortius heeft het dit jaar heel goed gedaan in de atletiekcompetitie voor clubs, want vier teams hebben zich geplaatst voor de landelijke finale in hun categorie. Vandaag zijn de locaties voor die finales bekend gemaakt. De meisjes junioren D gaan op 8 september naar Gorinchem, de jongens junioren B gaan op 16 september naar Eindhoven en de vrouwen en mannen masters gaan op 23 september naar Breda.

placeholder image

Verbeterde aanpak voor hitteproblematiek tijdens hardloopevenementen

In de zomer worden deelnemers tijdens evenementen en de voorbereiding daarop vaak geconfronteerd met hoge temperaturen: zowel voor organisatoren als hardlopers betekent dat een uitdaging. Hardlopen in zeer warme omstandigheden kan gevaar opleveren voor een hardloper: in het ergste geval kan een hitteberoerte optreden welke uiteindelijk levensbedreigend kan zijn. De risico’s op hitteproblemen worden vaak nog onderschat.

Lees meer: Verbeterde aanpak voor hitteproblematiek tijdens hardloopevenementen