Jubileumfeest uitgesteld

Helaas is corona het land nog niet uit. Het organiseren van een feest geeft nog te veel beperkingen en het is gebleken dat nog niet iedereen zich vrij genoeg voelt om een feest bij te wonen. Daarom heeft de jubileumcommissie in overleg met het bestuur besloten om de feestavond van 9 oktober te verplaatsen naar maart 2022. De exacte datum volgt later dit jaar.

De mensen die al een kaartje gekocht hebben, kunnen deze gebruiken voor volgend jaar.

Vacature penningmeester

Heb je een duidelijke affiniteit met financiën en financieel beleid, kan je goed communiceren, en heb je een paar uurtjes per week beschikbaar voor de club? Dan ben jij wellicht de penningmeester die we zoeken.

Fortius is een -financieel gezonde- omni-vereniging waarvan verschillende takken van sport deel uitmaken en telt ruim 1500 leden.
De huidige penningmeester, Chris den Hartog, heeft, na bijna 5 jaar in functie te zijn geweest, besloten zijn bestuursfunctie als penningmeester per einde 2021 te beëindigen.
Daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe penningmeester.

Inschrijving Indoor Recordwedstrijden geopend

Op zaterdag 30 oktober organiseert Fortius de Indoor Recordwedstrijden. Voor pupillen en junioren die per 1 november overgaan naar een nieuwe categorie is het DE kans om hun persoonlijke records nog wat scherper te stellen.
Natuurlijk tellen alle persoonlijke records van de pupillen en junioren C/D ook nog mee in de PR-competitie.

Voor pupillen en junioren D is het een onderlinge wedstrijd, dus alleen voor leden van Fortius. 

Voor junioren CBA, senioren en masters is het een open wedstrijd.

Tussenstand PR-competitie op 31 augustus 2021

We hebben nog twee maanden te gaan, voordat ook deze PR-competitie weer voorbij is.

De afgelopen twee maanden zijn pupillen en junioren CD naar in totaal 14 wedstrijden geweest (voor zover bekend) en er zijn weer de nodige PR’s gevestigd, verbeterd of geëenaard. Er zijn niet veel nieuwe namen bijgekomen, maar dat zal na de clubkampioenschappen en de indoorrecordwedstrijden (als ze door mogen gaan) wel anders zijn, want er zijn de laatste tijd veel nieuwe leden bijgeschreven.