Kom ook naar het FORTIUS KERST-BAL!

De door de huidige pupillenactiviteitencommissie na corona georganiseerde jeugdfeestavonden van 14 december 2022 en 6 mei 2023 waren een groot succes. Wij verwachten dan ook weer veel enthousiaste pupillen, framerunners, worstelaars en junioren op de volgende feestavond van zaterdag 16 december 2023. Thema: KERST-BAL. De Fortius-kantine zal ook nu weer worden omgebouwd naar een feestzaal/disco met gekleurde lampen en discobollen.

Het feest in de Fortiuskantine begint om 18:00 uur voor de jongste pupillen: mini’s, C-pupillen en B-pupillen. Er wordt passende muziek gedraaid en een aantal spellen gespeeld. Ouders wordt gevraagd om de jongste pupillen rond 20:00 uur weer op te halen.

Vanaf 20.00 uur is het de beurt aan de iets oudere jeugd: A-pupillen en ouder. Uiteraard wordt de muziek aangepast aan de leeftijd. De invulling van de avond is nog een verrassing maar net als de vorige keren hebben we Timo en Flint weer bereid gevonden voor een quiz. Die wil je niet missen!

Training op maat voor de Marathon van Rotterdam

Fortius biedt wederom een trainingsprogramma op maat voor de Marathon van Rotterdam!

Altijd al een marathon willen lopen? Dan is dit jouw moment om je voorbereiding te starten voor de 43ste editie van de NN Rotterdam Marathon op zondag 14 april 2024.

We nodigen je graag uit voor de informatieavond bij Fortius op dinsdag 19 december om 21:00 uur in de kantine aan de Fortiushal, Halmaheiraplein 35, 3312 GH, Dordrecht.

Inschrijving voor Indoor Dordrecht in januari is geopend

Op zaterdag 13 januari 2023 organiseert Fortius een open indoorwedstrijd voor junioren, senioren en masters in de Fortiushal. De inschrijving is geopend. Leden van Fortius krijgen voorrang indien zij inschrijven vóór 23 december 2023. Vanaf 23 december worden ook inschrijvers van andere verenigingen toegelaten. De ervaring leert dat onze indoorwedstrijden vaak erg snel vollopen. Zorg dus dat je uiterlijk 22 december ingeschreven staat.

Lees voordat je inschrijft ook de informatie op Atletiek.nu: