placeholder image

Vervallen trainingen en lessen op 27 maart na 19:30 uur

In verband met de Algemene Ledenvergadering in de kantine van de sporthal Reeweg, op woensdag 27 maart 2019, vervallen na 19.30 uur alle activiteiten van Fortius. Dus alle trainingen en lessen gaan niet door! Tevens is de kantine gesloten, behoudens voor hen die de Algemene Ledenvergadering bijwonen!

Het bestuur van Fortius

Lopers gezocht voor Roparunteam 47 Dordtse Klasse(n)

Wij zijn team 47 Dordtse Klasse(n). Een Roparun team van onderwijzers uit Dordrecht en gaan voor het 10e jaar deelnemen aan de Roparun route Parijs-Rotterdam.

Een gezellig en enthousiast team, een mix van ervaren en nieuwe teamleden en inmiddels ook een mix van onderwijzende en niet-onderwijzende teamleden. Door diverse wisselingen zijn wij nog op zoek naar nieuwe teamleden. Kan jij je vinden in de karaktereigenschappen gezelligheid, een vrolijke noot, positief meedenken en wil jij je ook dolgraag inzetten voor het enorm goede doel van de Roparun? Wij verwelkomen je graag!

Lees meer: Lopers gezocht voor Roparunteam 47 Dordtse Klasse(n)

Jaarverslag 2018

Het jaarverslag 2018 is hier te raadplegen ter voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering van Fortius van a.s. woensdag 27 maart 2019, aanvang 19.30. Locatie kantine sporthal Reeweg.
De agenda is al eerder gepubliceerd, maar ook te vinden op pagina 3 van dit jaarverslag.

[FOTO'S ONLINE] Parcoursrecord en titelprolongatie bij halve marathon

De weersomstandigheden bij de 43ste editie van de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon waren erg zwaar te noemen. Dit lag niet aan de temperatuur, die met ongeveer 12 graden ideaal waren voor het lopen van een halve marathon. De zware wind op de onbeschutte dijken van Dordrecht zorgde er echter voor dat de wedstrijd een stuk zwaarder was dan de afgelopen jaren.

Lees meer: [FOTO'S ONLINE] Parcoursrecord en titelprolongatie bij halve marathon

Gratis inschrijven voor pupillencompetitie 2019

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om jezelf gratis in te schrijven voor de pupillen zomercompetitie 2019!
Voor het inschrijven (t/m 29 maart 2019) ga je snel naar deze website en vul je het formulier in.

Onderstaand een korte uitleg wat deze competitie precies inhoudt. Elk jaar organiseert de Stichting Atletiek Regio Dordrecht (StARD) in de zomer een baancompetitie voor pupillen. Deze competitie bestaat uit 5 wedstrijden (waarvan je er aan minimaal 4 moet deelnemen om in het eindklassement voor te komen) in onze regio;

  1. zaterdag 13 april bij Passaat te Papendrecht
  2. zaterdag 11 mei bij AAA te Alblasserdam
  3. zaterdag 15 juni bij Typhoon te Gorinchem
  4. zaterdag 6 juli bij Fortius te Dordrecht
  5. zaterdag 14 september bij Spirit te Oud-Beijerland
Lees meer: Gratis inschrijven voor pupillencompetitie 2019