Inschrijving voor werpmeerkamp gesloten

Op zondag 10 juli organiseert Fortius open werpmeerkampen voor junioren U20/U18, senioren en masters. Er is plaats voor maximaal 30 deelnemers en dit aantal is inmiddels ruim overschreden, daarom is de inschrijving op 16 juni reeds gesloten.

De wedstrijd wordt verwerkt in twee groepen. De indeling van de groepen wordt door de organisatie gemaakt. Om organisatorische redenen kan daar niet van worden afgeweken.

Overlijden Karel Melger

Op 12 juni 2022 is het droeve bericht bekend geworden dat ons lid Karel Melger op 4 juni 2022 op 84-jarige leeftijd is overleden. Hij was sinds 1 juni 1967 lid van “Hercules/Fortius”, dus 55 jaar.
Hij was een veelzijdig atleet, zowel op de baan als op de weg, van 100 meter tot en met de halve marathon. Daarnaast beoefende hij ook de werpnummers, hoog-en verspringen. Zowel individueel als in teamverband was hij succesvol. Zijn laatste wegwedstrijd was op 15 maart 1998 op 59-jarige leeftijd. Ten gevolge van blessures moest hij met de atletiek stoppen. Hij verrichtte vrijwilligerswerkzaamheden bij de zogenaamde “Hercules” trainingslopen.
De crematieplechtigheid heeft op zaterdag 11 juni 2022 in besloten kring plaatsgevonden.
Het bestuur en de leden wensen Tiny en de verdere familie veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.
De leden zijn in de gelegenheid om hun medeleven kenbaar te maken in het condoleance register.

 

Fortius juniorenkamp 2022

Op vrijdag 3 Juni was het zover: Het Fortius Juniorenkamp 2022 ging van start.
We streken dit jaar neer op de nieuw uitgekozen locatie in Renesse.
Nadat iedereen zijn slaapplek had gevonden en tassen waren neergezet, was het tijd voor het eerste spel op het nabijgelegen strand. Daarna gingen we op pad voor een avond/nachtwandeling.
Na een korte nachtrust en een lekker ontbijt was het tijd voor een serieuze training.