placeholder image

De fitness-afdeling is ook weer open

De fitnessapparaten zijn verdeeld over de fitness- en aerobicsruimte, zodat voldaan is aan de 1½ meter tussenruimte. Via de verbindingsdeur zijn de apparaten in de aerobicsruimte bereikbaar. De ingang van de fitness is op dezelfde plaats, maar de uitgang is via de aerobicsruimte. Er zijn voldoende desinfecterende middelen (spuitflessen, doekjes e.d.) om de apparaten en ander materiaal na gebruik schoon te maken. Verzoeke dit grondig te doen ter voorkoming van besmetting.

De openingstijden zijn aangepast:

Ledenvergadering 15 juli 2020

Op 15 juli 2020, 19.30 uur vindt in de Sporhal Reeweg de uitgestelde ledenvergadering van 25 maart plaats. De vergadering zal niet plaatsvinden in de kantine van Fortius i.v.m. de verbouwing.

In deze vergadering zullen alleen de statutaire onderwerpen worden behandeld. Er vinden geen huldigingen plaats.

Leden, die de vergadering bij willen wonen dienen zich aan te melden via het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voorafgaande aan de vergadering vindt een gezondheidscheck plaats. Bij verkoudheid, snotterigheid, koorts, hoesten e.d. en ook indien huisgenoten deze verschijnselen hebben, gelieve dan thuis te blijven.

Een presentielijst dient te worden ingevuld, bij een eventuele besmetting is dit van belang voor de GGD i.v.m. contact- en brononderzoek.

Hygiënemaatregelen worden in acht genomen (handen desinfecteren), alsmede de 1½ meter afstand tot elkaar.

De toiletten zijn beschikbaar.

Er is geen ruimte voor koffie, thee e.d. Er zullen flesjes water beschikbaar worden gesteld.

De sportactiviteiten in de sporthal komen na 19.00 uur te vervallen. Na 19.30 uur is de toegang tot de sporthal gesloten.

Documenten 

Situatie per 1 juli 2020

Per 1 juli 2020 worden veel maatregelen in het kader van de coronacrisis versoepeld, o.a. het heropenen van de sportcomplexen en sporthallen. Het bestuur en leden van Fortius zijn hier blij mee. Derhalve kunnen de binnensporten weer plaatsvinden in de sporthal Reeweg en MOK. Er zijn nog een aantal zaken die geregeld moeten worden, maar dat staat de binnentrainingen en -lessen niet in de weg. Van de diverse afdelingen zijn de leden via de trainers en instructeurs geïnformeerd.

Er zijn wel beperkingen, de kleed- en doucheruimtes blijven vooralsnog gesloten. Dit geldt eveneens voor de kantine, daar deze momenteel verbouwd wordt.

Zie voor de maatregelen deze link van de rijksoverheid met daarin een link naar 'vragen en antwoorden over sporten'.

Groepslessen vanaf 1 juli binnen

YESSS!!! Vanaf 1-7 zijn we weer open!

Vanaf 1-7 gaan we met de groepslessen weer naar binnen. We gaan nog niet naar de groepslessenzaal terug, maar we hebben een hele grote ruimte toegewezen gekregen in de hal.

Reeweghal binnen

Hier hebben we veel ruimte om ver genoeg uit elkaar te staan, de deuren kunnen open en we kunnen nu ook weer lessen geven waar materialen bij gebruikt worden zoals Shape, Powerpump en TBWO. We gaan weer lekker knallen!

Door de lange sluiting afgelopen maanden hebben we besloten geen zomerstop te doen, de lessen gaan gewoon door volgens onderstaand rooster. I.v.m.openingstijden en andere afdelingen die ook gebruik maken van de hal is het rooster nog iets aangepast.

Bouwers gezocht

De kantine is bijna af, maar nog niet helemaal

Het bouw- en klusteam van Fortius zoekt op korte termijn een groep mensen die de kantine helpt te voltooien. Er is behoefte aan handige mensen die 2 of 3 vrijdagen en/of zaterdagen in de komende weken willen helpen bij de afbouw van de kantine. We zoeken timmervaardigen, schilders en zeker ook elektriciens. Ook moet er nog flink worden schoongemaakt.