Indoor recordwedstrijd gaat op 17 oktober NIET door

In verband de met de nieuwe regionale maatregelen m.b.t. het coronavirus moeten we de Indoor Recordwedstrijd van 17 oktober 2020 cancelen.
Betaalde inschrijfgelden worden niet teruggestort, maar blijven staan tot de eerstvolgende wedstrijd van Fortius. Iedereen die al heeft betaald, mag gratis aan de eerstvolgende indoorwedstrijd van Fortius meedoen.

Fortius gaat verantwoord loten verkopen met de Grote Clubactie

Zaterdag 19 september start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor ons 125-jarig jubileum. Met het geld dat de kinderen ophalen zullen we een fantastische feestdag voor de jeugd organiseren met een levensgrote stormbaan, een atletiekarena en en nog veel meer leuke dingen! Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Onderlinge werpmeerkamp op 1 oktober

Op donderdagavond 1 oktober wordt er toch nog een onderlinge werpwedstrijd georganiseerd: de werpmeerkamp. Voor de junioren A/B, senioren en masters is er een werpvijfkamp bestaande uit kogelslingeren, kogelstoten, discuswerpen, speerwerpen en gewichtwerpen. Junioren C kunnen meedoen aan een werpvierkamp (discus, kogel, kogelsl., speer). Inschrijving alleen in de eigen categorie, dus geen junioren D.  

De inschrijving sluit op 27 september om 17:00 uur. Ga naar deze pagina op Atletiek.nu om je in te schrijven. 

Nieuwsflits 1 september 2020

Het bestuur heeft op 1 september 2020 deze nieuwsflits verstuurd naar alle leden van wie het e-mailadres bekend is in de ledenadministratie van Fortius.

Ontvang jij geen mails over de beschikbaarheid van de nieuwsflits of  de nieuwsbrief, maar wil je dit wel? Geef je e-mailadres dan door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Verslag algemene ledenvergadering 15 juli 2020

Op woensdag 15 juli 2020 vond de 124e algemene ledenvergadering van Fortius plaats, o.a. is gesproken over de effecten van de coronacrisis van de afgelopen maanden, het jaarverslag van de secretaris over 2019, het financiële verslag van de penningmeester over 2019, de “corona”-begroting over 2020, de verkiezing van bestuursleden enz., zie verder het verslag.

Beperkte toegang groepslessen: niet iedereen kan meedoen

Groepslessen vanaf 1 september

Vanaf 1 september 2020 zijn we genoodzaakt om de groepslessen weer in de groepsleszaal te gaan geven. Dit heeft voor- en nadelen. Om voldoende afstand te kunnen houden tijdens de groepslessen, zal het aantal personen dat een les kan volgen een uitdaging worden. Daar wij geen registratiesysteem hebben om in te schrijven voor de groepslessen, zijn we genoodzaakt te gaan werken met het principe 'vol is vol'. 

Gelukkig hebben we genoeg lessen op het rooster staan en kunnen we misschien nog uitbreiden indien dit nodig blijkt. Op die manier proberen we aan zoveel mogelijk sporters onze groepslessen te geven.