Wel zumba op zaterdag 22 september

Helaas is een van de instructeurs gestopt met het geven van trainingen bij de Zumba.

In afwachting van een structurele oplossing voor de zumbalessen op zaterdagochtend, wordt er getracht zo min mogelijk uitval van lessen te hebben.
De zumbales van zaterdag 22 september gaat gewoon door. 

Omdat wij nog geen definitieve vervanging hebben kunnen regelen, zullen er in de komende tijd zumbatrainingen uitvallen op zaterdag van 9:30 tot 10:30. Wij zoeken naar een oplossing en houden jullie op de hoogte!

placeholder image

Overlijden Thijs Klous

Vandaag bereikte het bestuur het droeve bericht dat Thijs Klous op 66-jarige leeftijd is overleden. Thijs was lid van Hercules (nu Fortius) van 1 september 1985 tot 1 oktober 2010 (na het bereiken van zijn 25 jarig jubileum).

Thijs en zijn gezin waren sporters en vrijwilligers van Hercules. Thijs was voorzitter (1994 tot 2001) van de afdeling atletiek (toen nog een zelfstandige afdeling onder het hoofdbestuur), daarnaast had hij bemoeienis met de trainingslopen, Dordtenaar- en Veronicaloop. Tevens initieerde hij de “Bieshofloop”. Hij spande zich in voor alle onderdelen van de afdeling atletiek. Hij was zeer gedreven en toonde grote betrokkenheid voor Hercules. Hij was ook betrokken bij de nieuwbouw van de sporthal Reeweg.

Het bestuur wenst zijn echtgenote, kinderen en verdere familieleden veel sterkte toe met de verwerking van dit verlies.

Lees meer: Overlijden Thijs Klous

Outdoor Zumba groot succes

Afgelopen maandag, 16 juli, was een speciale Zumbales buiten op de atletiekbaan. Zowel leden als niet-leden konden deelnemen. Er was dan ook een grote opkomst en iedereen deed enthousiast mee. Het geluid, decor, licht, techniek en op- en afbouw werd mogelijk gemaakt door Clown Zassie Entertainment, waarvoor veel dank! We hopen dat jullie er even veel van genoten hebben als wij. Wellicht een tweede editie? Gelukkig hebben we voor nu de foto's nog! Daarnaast staat er een mooie videocompilatie op onze Facebookpagina.

Lees meer: Outdoor Zumba groot succes

Nieuwsbrief juli 2018

De Fortius Nieuwsbrief van juli 2018 staat online en is hier te downloaden.

In de maand augustus komt er geen nieuwsbrief uit. Kopij en foto's voor de nieuwsbrief van september graag uiterlijk 15 september insturen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Let op: dit is niet het correspondentieadres voor de vereniging! Onder contacten op deze website staan contactformulieren voor de verenigingsmanager, de ledenadministratie en het website-team. 

Locaties competitiefinales bekend

Fortius heeft het dit jaar heel goed gedaan in de atletiekcompetitie voor clubs, want vier teams hebben zich geplaatst voor de landelijke finale in hun categorie. Vandaag zijn de locaties voor die finales bekend gemaakt. De meisjes junioren D gaan op 8 september naar Gorinchem, de jongens junioren B gaan op 16 september naar Eindhoven en de vrouwen en mannen masters gaan op 23 september naar Breda.