Fitness

Pasjesregeling

Als je in de fitness wilt trainen moet je beschikken over een lidmaatschapspasje ter controle. Het pasje voor de fitness is bij/via de verenigingsmanager Johan (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) verkrijgbaar (€5,00 borg). Als hij er niet is, kun je overdag ook bij Carola den Hoedt of Tyrel Moelands (halbeheer) terecht.

Mocht je met trainen stoppen of je lidmaatschap beëindigen dan kun je de pas inleveren en krijg je de borg terug. Je kunt het pasje in een enveloppe doen met daarbij een briefje met de naam en het bankrekeningnummer en richten aan Johan Moree, verenigingsmanager.

Inleveren:- In het postvak van de verenigingsmanager (in de kantine)- In de brievenbus van Fortius doen (aan het hek spoorzijde)- Of opsturen naar Fortius, Halmaheiraplein 35, 3312GH Dordrecht t.n.v. Verenigingsmanager J Moree.Vervolgens wordt de borg teruggestort op je bankrekening.

De verenigingsmanager regelt al deze zaken en is voor vragen te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

LET OP: fitness is mogelijk vanaf 16 jaar. 

Openingstijden

Vanaf 1 september 2020 gelden de volgende openingstijden:

maandag t/m vrijdag            09.00 - 22.00 uur;

zaterdag                               09.30 - 11.30 uur:

zondag                                 10.00 -  12.00 uur.