placeholder image

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Wij streven ernaar om op correcte wijze actuele informatie te verstrekken en nemen de nodige zorgvuldigheid in acht bij het samenstellen en onderhouden van de gepubliceerde informatie. Deze website bevat links naar websites die niet door ons worden beheerd. Maar ze is op geen enkele wijze verantwoordelijk en/of aansprakelijk voor de inhoud of de kwaliteit van deze websites.

Tijdens onze activiteiten worden regelmatig foto’s gemaakt, een deel van deze foto’s wordt gebruikt voor publicitaire doeleinden en geplaatst op de website. Vanwege het grote aantal foto’s en de vele gezichten op deze foto’s is het niet altijd mogelijk om vooraf om toestemming te vragen voor publicatie. Verzoek tot verwijdering achteraf kan worden gemeld aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alle informatie op deze website is voor persoonlijk niet-commercieel gebruik. Bezoekers van de site mogen deze informatie voor eigen gebruik printen. Wij kunnen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor eventuele schade ten gevolge van het gebruik van de informatie op deze site. Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt. Het is niet toegestaan de informatie en afbeeldingen die van deze website worden verkregen openbaar te maken of te kopiëren, te wijzigen en/of te verspreiden, zonder schriftelijke toestemming van het bestuur van Fortius. Voor meer informatie kunt u een bericht sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Adres en route

Het adres van onze accommodatie is:

Sportpark Reeweg
Halmaheiraplein 35
3312 GH Dordrecht
078-6489050
 

Openbaar vervoer

Vanaf NS station Dordrecht (Centraal), stadsbus lijn 5 richting Stadspolders. Uitstappen halte Halmaheiraplein. Of:

Vanaf NS station Dordrecht (Centraal), stadsbus lijn 3 richting Oudelandshoek. Uitstappen halte Nieuwe Noordpolderweg.

Via rijksweg A15

Afslag 23, Papendrecht/Dordrecht, N3 naar Dordrecht. Over brug Merwede 2e. Bij verkeerslichten linksaf richting Centrum, 1e weg/overweg rechtsaf het spoor over. Bij rotonde direct weer rechtsaf. U rijdt nu rechtdoor het Sportpark Reeweg op.

Via rijksweg A16

Afslag 20, 's Gravendeel. N3 richting Papendrecht. Afslag Werkendam/Centrum. Bij verkeerslichten linksaf richting Centrum, 1e weg/overweg rechtsaf het spoor over. Bij rotonde direct weer rechtsaf. U rijdt nu rechtdoor het Sportpark Reeweg op.

Mogelijkheid 2 (zeer beperkte parkeergelegenheid):
Vanaf afslag Werkendam - Bij stoplicht rechtsaf. Bij 3e stoplicht linksaf. Na spoorviaduct, rotonde linksaf 3/4 rond. Na +/- 800m links onderaan dijk Atletiekbaan. Parkeerplaats bij ingang sportpark.

Onze accommodatie bevindt zich tussen de Noordendijk/Groene zoom en de provinciale weg en spoorlijn.

2023 Fortius Google Maps