Wegatletiek

WEGATLETIEK kop2

Of u nu een beginnende of reeds een ervaren loper bent, bij Fortius kunt u terecht voor uw looptrainingen. Bij ons worden verschillende afstanden op verschillende niveaus getraind onder de deskundige begeleiding van onze trainers. Heeft u interesse? Kom dan een keer langs op een training. Onze trainers staan u graag te woord en kunnen u helpen met het beslissen welke groep het beste bij u past. Een keer meetrainen om te bepalen of Fortius wat voor u is, is natuurlijk ook altijd mogelijk. U kunt zich als loper aansluiten bij één van onderstaande groepen met ieder een eigen doelgroep. Voor verdere informatie per groep klikt u op de groep.

Beginnersgroep:

Beginnende lopers die na een periode van 17 weken 5 kilometer hardlopen.  WEGATLETIEK inzet1

 

Maandag/woensdag/zaterdag loopgroepen:

Onderverdeeld in 5 niveaugroepen: 1, 2, 3, 4A en 4B. Groep 4B bestaat uit beginnende lopers die in staat zijn om 3 tot 5 km af te leggen. Groep 1 bestaat uit gevorderde lopers die in staat zijn om 10 km af te leggen tussen de 42 en 55 minuten. De groepen 2 en 3 zitten daar tussenin.

 

Dinsdag/donderdag wegatletiek:

Onderverdeeld in niveaugroepen A t/m E. Groep E bestaat uit beginnende lopers voor wie gezondheid en loopplezier voorop staan, lopers met blessures en lopers die minder belastbaar zijn. Groep A1/A2 bestaat uit wedstrijdlopers die in staat zijn om 10 km af te leggen tussen de 32 en 48 minuten. De groepen D t/m B zitten daar tussenin.

 

Loopgroepen in Zwijndrecht en Hendrik-Ido-Ambacht:

Ook deze loopgroepen zijn onderverdeeld in niveaugroepen. Evenals in Dordrecht start ook hier twee maal per jaar een beginnersgroep.

Contact:

Heeft u na het lezen van de informatie over de loopgroepen in Dordrecht nog vragen en wilt u contact, mail dan naar de trainerscoördinator Toos Volmer: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U kunt haar ook persoonlijk benaderen:

Toos Volmer

Toos Volmer