placeholder image

Werpfestival Breda 13-10-2019

Vier jeugdatleten van Fortius hebben op zondag 13 oktober mooie prestaties geleverd op het Werpfestival van AV SPRINT in Breda. Vooral bij het speerwerpen werden goede zaken gedaan, want alle vier behaalden ze een persoonlijk record. Wessel de Lange (JJC) deed dat met 40,91 m, Sven Hurkmans (JJC) met 32,52 m, Julia van Dorp (MJC) met 24,47 m en Maxim van Dorp (JJD) met 21,22 m.
De overige uitslagen van de Fortiuswerpers zijn hier te zien.

Uitslagen Werpfestival Breda 13-10-2019

Uitslagen clubkampioenschappen 5 oktober

Na alle regen van de voorgaande dagen, was het een meevaller dat het op de dag van de clubkampioenschappen (5 oktober) heel de dag droog bleef. 167 atleten hadden zich voor de Fortius clubkampioenschappen ingeschreven, waarvan 104 pupillen. De jongste pupillen begonnen ’s morgens om 10 uur met hun eerste onderdeel en de wedstrijd werd na vijven afgesloten met de laatste onderdelen voor de junioren, senioren en masters. Er hing een gemoedelijke sfeer, waaraan nog extra werd bijgedragen door randactiviteiten vanuit de jeugdafdeling. Verschillende ouders hadden hun best gedaan op het bakken van allerlei taart en koek, die in kraampjes langs de baan te koop werden aangeboden.

Lees meer: Uitslagen clubkampioenschappen 5 oktober

Nu met FOTO'S: Mastersfinale een succes

In dit FOTOALBUM staan 1490 foto's, gemaakt door Saskia van der Boor. 

Al jaren achtereen lukt het Fortius om met een mannenploeg én een vrouwenploeg de landelijke finale te bereiken in de masterscompetitie, daarom werd het zo langzamerhand tijd dat we die finale eens zelf organiseerden. Op zondag 22 september was het zover: de Mastersfinale 2019 vond plaats in Dordrecht. Ruim 200 atleten waren op diverse onderdelen actief op de baan op Sportpark Reeweg. Geholpen door het fantastische weer en heel veel vrijwilligers van Fortius en andere verenigingen werd de wedstrijd een succes.

Lees meer: Nu met FOTO'S: Mastersfinale een succes