Baanatletiek: trainingen pupillen

Pupillen KOP

Pupillen trainingen

(vanaf het jaar waarin je 6 jaar wordt, leeftijdsindeling 2017)

Bij Fortius staat een grote groep enthousiaste gediplomeerde trainers klaar om de pupillen kennis te laten maken met de diverse onderdelen van de atletieksport. clipart atletiek verspringen

De pupillen trainen altijd samen met leeftijdgenootjes van hetzelfde geboortejaar. Op een speelse manier beoefenen ze de onderdelen sprint, verspringen, hoogspringen,kogelstoten, balgooien en hardlopen.

Het hele jaar door zijn er wedstrijden waar het geleerde in de praktijk gebracht kan worden. In de zomer trainen we op de baan. In de winter is er de grote overdekte sporthal, maar is er ook weer de aantrekkingskracht van het crossen en vindt niemand het erg om vies te worden.

Een actieve jeugdcommissie organiseert veel activiteiten waaronder het Sinterklaasfeest, bowlen, paashaastraining, ouder/kind wedstrijd en in oktober het jeugdkamp waarbij we het hele weekend geheel verzorgd ergens in het land verblijven.

Na het lezen van dit stukje nieuwsgierig geworden?

Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom een keertje langs bij de atletiekbaan aan het Halma Heiraplein.

En neem je sportschoenen mee...

Trainingstijden pupillen 

- voor mini's en C pupillen (geboortejaar 2009, 2010 en 2011): woensdag 17.00-18.00 uur en zaterdag 9.30-10.30 uur
- voor B en A pupillen (geboortejaar 2008, 2007 en 2006): woensdag 18.00-19.00 uur en zaterdag 9.30-10.30 uur