Beginnersgroep wegatletiek

 

De cursus is in februari 2018 gestart, maar instromen is nog mogelijk mits je enige loopervaring hebt. Ook voor hen die terugkomen van een blessure is de cursus geschikt. Je moet lid zijn of worden van Fortius om de cursus te volgen. Zie ook het inschrijfformulier om lid te worden

De lessen worden twee maal per week gegeven op maandag en donderdagavond, vanaf 19.15 uur.

We trainen voor de eindloop op 31 mei 2018, waarbij je 5 km zal moeten afleggen. We sluiten de loop af met een gezellige barbecue!

Tegen die tijd ben je een getrainde loper en kun je met de reguliere Fortius loopgroepen mee, om je conditie nog te verbeteren. Hierover krijg je individueel advies. Dus doe mee met Fortius en verbeter je conditie met sprongen!

Training:

Maandag en donderdag om 19.15 uur – we starten altijd vanaf de kantine van Fortius. – Reeweghal Halmaheira plein 35, Dordrecht.

De trainingen beginnen op maandag met een stukje techniekuitleg en elke training starten we met een gezamenlijke warming-up. Vervolgens lopen we volgens een vastgesteld schema en sluiten af met een lichte cooling-down.

Mocht je nog meer informatie willen mail dan naar Willem Pankow: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  

In Zwijndrecht/H.I. Ambacht start 2 maal per jaar een beginnerscursus in samenwerking met Runnersworld Dordrecht.