Nieuwsbrief november 2019

De Fortius Nieuwsbrief van november staat online en is hier te downloaden

De nieuwsbrief wordt maandelijks per e-mail onder onze leden verspreid.

Kopij en foto's voor de nieuwsbrief ontvangen wij graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op de 15e van de maand.

Bericht betreffende eindstand en prijsuitreiking PR-competitie 2018-2019

Het is 31 oktober 2019 geweest en de PR-competitie 2018-2019 is hiermee ten einde.
De eindstand wordt vanzelfsprekend nog niet gepubliceerd. Dat gebeurt pas na de prijsuitreiking.
Wel zijn hieronder de onderzochte wedstrijden van de afgelopen periode vermeld, zodat er - indien nodig - nog aanvullingen kunnen worden doorgegeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Wel voor 10 november 2019, want daarna worden de diploma’s gemaakt.

Reglementen en protocollen privacy en ongewenste omgangsvormen

Door het bestuur zijn een aantal reglementen en protocollen vastgesteld.

Het privacyreglement “Fortius” op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit reglement wordt o.a. aangegeven welke persoonsgegevens van de leden, vrijwilligers, medewerkers worden geregistreerd in de ledenadministratie. Tevens wordt omschreven op welke wijze “Fortius” deze persoonsgegevens heeft verkregen en wat het doel van deze registratie is.

Aanpassingen competitie in 2020

Van 24 mei tot 21 juni 2019 kon de hele Nederlandse atletiekwereld door middel van een enquête zijn mening geven over de huidige competitie. Op basis van de enquête-resultaten heeft de Atletiekunie besloten om nogal wat aanpassingen in het reglement te doen. De wijzigingen zijn te lezen in dit document.

Op de Fortius-website zijn de aanpassingen inmiddels verwerkt in de informatie over de competities. De informatie is per categorie gerangschikt.

Bericht betreffende PR-competitie 2018-2019

De laatste tussenstand van de PR-competitie wordt niet gepubliceerd om de zaak nog enigszins spannend te houden.
Wel zijn de onderzochte wedstrijden van de afgelopen periode vermeld, zodat er - indien nodig - nog aanvullingen kunnen worden doorgegeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).