Inschrijving clubkampioenschappen geopend

De Fortius Clubkampioenschappen op de baan worden georganiseerd op zaterdag 5 oktober. Het is de laatste baanwedstrijd van dit jaar.

Voor de pupillen zijn er meerkampen en een 600 of 1000 meter.
Voor de junioren, senioren en masters zijn er losse onderdelen. De junioren, senioren en masters krijgen bij de werponderdelen en bij het verspringen elk vier pogingen. 
Voor alle pupillen die meedoen zijn er medailles en diploma’s. De pupillen die clubkampioen worden krijgen een extra ereprijs. Voor de junioren, senioren en masters zijn er geen prijzen en wordt uitsluitend gestreden om de titel van clubkampioen.

Lees meer: Inschrijving clubkampioenschappen geopend

Zomersluiting Fortius / Reeweghal 2019

In de periode van 27 juli t/m 25 augustus is de Reeweghal overdag en in het weekend gesloten en zijn er dus geen activiteiten.
In deze periode zijn er geen groepslessen, maar is er op maandag t/m donderdag van 18:00 tot 22:00 uur wel atletiektraining en is de fitness geopend.
In de week voor en na deze zomerstop is er voor de groepslessen een aangepast rooster. 
LET OP gewijzigde aanvangstijden! Avondlessen in week 30 en 35 duren 45 minuten.
Lees meer: Zomersluiting Fortius / Reeweghal 2019

Nieuwsbrief juli 2019

De Fortius Nieuwsbrief van juli 2019 staat online en is hier te downloaden

In augustus verschijnt er geen nieuwsbrief. De volgende nieuwsbrief zal in de derde week van september 2019 verschijnen. Kopij kan je tot 15 september sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fortius organiseert landelijke finale masters

Fortius heeft van de Atletiekunie de organisatie van de landelijke finale in de masterscompetitie toegewezen gekregen. Dit NK Teams voor Masters zal op zondag 22 september plaatsvinden op de baan in Dordrecht. Het masters mannenteam van Fortius heeft zich geplaatst voor de finale. De voorbereidingen voor deze nationale wedstrijd zijn al begonnen. Wil je op 22 september helpen? Stuur dan een mailtje aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of zeg het even tegen iemand van de WOC.

D-meiden naar Vught

Lees meer: Fortius organiseert landelijke finale masters