Fortius brengt bevrijdingsvuur naar Dordrecht

Zoals jullie wellicht in de Nieuwsbrief hebben gelezen, wordt er ook in 2020 een Estafetteloop gehouden van Wageningen naar Dordrecht, waar we gezamenlijk met circa 200 andere loopgroepen uit verschillende steden het Bevrijdingsvuur gaan ophalen en van Wageningen naar Dordrecht gaan brengen.

In 2020 is het 75 jaar geleden dat we bevrijd zijn. In Normandië werd na de bevrijding een vuur ontstoken, waar het eeuwig brandend vuur in Wageningen nog steeds van "afstamt". Wij gaan al lopend in estafettevorm dit vuur, deze vrijheid naar Dordrecht brengen. Wanneer we in Dordrecht aankomen, zullen we tezamen met de jeugd van Fortius het vuur naar het Oranje Comité brengen, zodat ook in Dordrecht de ceremonie bij het monument kan worden gestart.

Inschrijving Fortius Indoor geopend

Op zaterdag 21 maart organiseert Fortius een indoorwedstrijd voor alle categorieën. Voor de pupillen en junioren D zijn het de clubkampioenschappen indoor. Voor de categorieën vanaf de junioren C is het een open wedstrijd waar ook atleten van buitenaf welkom zijn. De inschrijving sluit uiterlijk op 7 maart 2020 om 23.59 uur of EERDER indien de wedstrijd eerder vol zit. Leden van Fortius krijgen voorrang indien zij inschrijven vóór 23 februari 2020.

Nieuwsbrief november 2019

De Fortius Nieuwsbrief van november staat online en is hier te downloaden

De nieuwsbrief wordt maandelijks per e-mail onder onze leden verspreid.

Kopij en foto's voor de nieuwsbrief ontvangen wij graag op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk op de 15e van de maand.