Ledenpassen Atletiekunie

Eind januari 2018 zijn door de Atletiek Unie aan de atletiekleden de digitale ledenpassen 2018, via de e-mail, verzonden.
Als lid mag je gebruik maken van de voordelen en de collectieve verzekering voor wettelijke aansprakelijkheid en ongevallen. Op vertoon van je digitale pas ontvang je bij veel hardloopspeciaalzaken 10% korting.

Lees meer: Ledenpassen Atletiekunie

Algemene ledenvergadering op 28 maart

De algemene ledenvergadering van “Fortius” vindt plaats op 28 maart 2018, 19.30 uur in de kantine, waarvoor alle leden van “Fortius” zijn uitgenodigd.
Tijdens deze ledenvergadering worden de jaarverslagen van de secretaris en penningmeester over 2017 gepresenteerd. Daarnaast wordt de begroting 2018 ter goedkeuring aan de leden voorgelegd.
Verkiezingen vinden plaats voor de vacante functies van voorzitter en bestuursleden. De prestatieprijzen over 2017 worden uitgereikt en de jubilarissen over 2018 gehuldigd.

Lees meer: Algemene ledenvergadering op 28 maart

Beginnersgroep wegatletiek

Ook in 2018 organiseert Fortius een cursus voor de beginnende hardloper.

De cursus wordt tweemaal per week gegeven op maandag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur.
De cursus begint met een zogenaamde “snuffel”-periode van 6 weken, waarin je kunt testen of de trainingen je bevallen. De kosten voor deze “snuffel”-periode zijn € 19,95 en wordt afgesloten met een Testloop. Als het lopen je bevalt, dan word je lid van Fortius en gaan we trainen voor de eindloop eind mei, waarbij je de 5 km zal moeten afleggen. Dan heb je 14 weken getraind. We sluiten de loop af met een gezellige barbecue!

Tegen die tijd ben je een getrainde loper en kun je met de reguliere Fortius loopgroepen mee. Hierover krijg je individueel advies. Dus doe mee met Fortius en verbeter je conditie met sprongen!

Lees meer: Beginnersgroep wegatletiek

Jurycursus in Papendrecht

In maart wordt bij AV Passaat in Papendrecht een cursus jury algemeen gegeven. De cursus bestaat uit twee sessies. De eerste is op zaterdag 24 maart van 10.00 uur tot ongeveer 16.00 uur en de tweede sessie zal plaatsvinden op vrijdag 30 maart van 19.00 uur tot 21.30 uur.

Ook leden van Fortius staat het vrij zich voor deze cursus aan te melden. Ouders van jeugdleden zijn eveneens welkom om mee te doen, maar een lidmaatschap van de Atletiekunie is wel nodig.

Lees meer: Jurycursus in Papendrecht

Wedstrijdkleding: tops leverbaar

Van de Fortius wedstrijdkleding zijn de atletiektops (van Balans) binnengekomen.
Ze zijn beschikbaar in de maten 152-164-34-36-38-40. De prijs van de top is € 25,22 en betalen kan alleen via pinnen in de kantine.
De verkoop is komende week (let goed op de data en tijden!):
Dinsdag 30 januari om 21.00 uur en donderdag 1 februari om 21.00 uur (na de training van de junioren AB, senioren en masters),
woensdag 31 januari van 18.45 -19.15 uur (ná de training van de oudste pupillen en vóór de CD training).

Lees meer: Wedstrijdkleding: tops leverbaar