Schrijf vóór 25/2 in voor Fortius Indoor

Op zondag 17 maart 2019 organiseert de WOC van Fortius de Fortius Indoorwedstrijd. Voor de pupillen en junioren D zijn dit de clubkampioenschappen indoor en worden er geen atleten van andere clubs toegelaten. Voor de junioren CBA, senioren en masters is het een wedstrijd met open inschrijving.
Leden van Fortius hebben tot 25 februari de tijd om met voorrang in te schrijven. Maak van die mogelijkheid gebruik om zeker te zijn van plaatsing.

Lees meer: Schrijf vóór 25/2 in voor Fortius Indoor

Jurycursus bij Fortius in Dordrecht

Help jij zo nu en dan al als hulpjury op onze wedstrijden? Of zou je dat best willen, maar vind je dat je niet voldoende kennis hebt van de wedstrijdregels? Of misschien ben je juist prima op de hoogte van die regels, maar is het er nog niet van gekomen om je bevoegdheid te halen? Geef je dan nu op voor de jurycursus die op onze accommodatie in Dordrecht wordt gegeven op de woensdagavonden 20 maart, 3 april en 10 april, aanvang 19:30 uur. 

Meld je aan met DIT FORMULIER.

Lees meer: Jurycursus bij Fortius in Dordrecht

Inschrijving Riwal Hoogwerkers Halve Marathon geopend

Op zaterdag 9 maart 2019 vindt de 43ste editie van de Riwal Hoogwerkers Halve Marathon plaats. De loop heette vorig jaar nog de Dordtse Biesbosch Halve Marathon, maar dit jaar is de organisatie van de halve marathon verheugd met de verbintenis van Riwal Hoogwerkers als hoofdsponsor. Er kan vanaf nu ingeschreven worden via inschrijven.nl

Het aantrekkelijke en afwisselende parcours van de halve marathon blijft hetzelfde als vorige jaren, langs het Wantij en door de Dordtse Biesbosch. De wedstrijd biedt daarnaast prestatielopen over 5 en 10 km. Ook de jeugd is welkom op de atletiekbaan van Fortius. Voor iedereen is aan de finish een medaille beschikbaar. De Riwal Hoogwerkers Halve Marathon is onderdeel van het Toyota Schouten Grote Rivieren Loopcircuit.

Lees meer: Inschrijving Riwal Hoogwerkers Halve Marathon geopend

Beginnersgroep wegatletiek

Inleiding

Ook in 2019 organiseert Fortius een cursus voor de beginnende hardloper. De vereniging is gehuisvest op het sportpark “Reeweg” te Dordrecht. De cursus wordt tweemaal per week gegeven op maandag- en donderdagavond vanaf 19.30 uur. De cursus begint met een zogenaamde “snuffel”-periode van 6 weken, waarin je kunt testen of de trainingen je bevallen.

Lees meer: Beginnersgroep wegatletiek

Zaterdag 16 maart Juniorenuitje

FORTIUS Junioren Event
Outdoor ‘Shooting’ Experience

Ieder jaar is het een groot succes: de Outdoor ‘Shooting’ Experience. Dit jaar vindt het event plaats op zaterdag 16 maart 2019.
We gaan buksschieten, boogschieten, paintballen en een bijzonder en nieuw spel ter afsluiting! Deze ‘shooting experience’ wordt afgesloten met een lekker patatje en wat drinken.

Lees meer: Zaterdag 16 maart Juniorenuitje