Groep C is trots op Sjon Vos

Ook Sjon Vos heeft zijn trainersdiploma ALT3 gehaald.
Dinsdag 15 mei moest Sjon zijn praktijkgedeelte nog uitvoeren. Het laatste gedeelte van een 9 maanden durende opleiding. Het was heerlijk zonnig weer en bijna alle lopers van groep C waren aanwezig om deel te nemen als loper aan Sjon zijn examen. Vooraf inlopen, gevolgd door een warming-up, de loopscholing en uiteindelijk de kern op de baan die bestond uit 7 x 800 meter. Aan de cooling-down is de groep niet eens toegekomen omdat Sjon toen zijn diploma al in ontvangst had mogen nemen.

Lees meer: Groep C is trots op Sjon Vos

Rolf Ketelaar is geslaagd

Sinds afgelopen dinsdag 8 mei heeft Fortius er weer een gediplomeerde trainer bij.
Hieraan gingen enkele maanden zelfstudie, workshops en praktijktrainingen vooraf.
Rolf geeft al training aan groep B dinsdag-donderdag en we wensen hem daarbij nog heel veel plezier en succes.
Gefeliciteerd Rolf!

placeholder image

Vijf regio-ontmoeting, za 16 juni in Gouda

Zaterdag 16 juni 2018 vindt voor de atletiek jeugd de "Vijf regio ontmoeting" plaats bij AV Gouda. De vijf regio's zijn: Rijnmond, Zuid Holland Midden, Zeeland, West Brabant en Dordrecht.

De PUPILLEN ontvangen een uitnodiging om deel te nemen op basis van het tussenklassement na de eerste twee wedstrijden in de competitie van de regio Dordrecht. Hierbij wordt dus gekeken naar de resultaten van onze eigen regio Dordrecht (AAA, Typhoon, Spirit, Passaat en Fortius). Bij de vijf regio wedstrijd is de kans dus groot dat je als deelnemer namens Fortius een team vormt met atleten van een van de andere clubs uit onze regio. Het is altijd een erg gezellige bijeenkomst, waarbij je goed verzorgd wordt door Peter van Grinsven en Dicky van Andel die de co√∂rdinatie hebben voor onze regio. 

Voor de CD-JUNIOREN geldt dat zij zich zelf kunnen opgeven. Als er meerdere inschrijvingen zijn voor een bepaald onderdeel dan word je op basis van je prestatie voor het bewuste onderdeel waar je je voor hebt opgegeven, wel of niet uitgenodigd om mee te doen. Voor de CD junioren worden door Mark Uilhoorn de gegevens verzameld en bij de regio Dordrecht ingeleverd. De bedoeling is dat vervolgens op maandag 4 juni 2018 de definitieve ploeg wordt samengesteld en bekend wordt gemaakt.

Nadere informatie omtrent het aanmelden volgt.

Mark Uilhoorn

Klussers bedankt!

Top hoe jullie je hebben ingezet afgelopen weekend.
Het Fortius-klusweekend is heel geslaagd geweest. Er hebben zich genoeg vrijwilligers aangemeld om bijna alle klussen af te ronden die we hadden gepland. De sfeer was goed en er werd goed gezorgd voor de klussers: een lekkere lunch en taart bij de koffie.
De volgende werkzaamheden hebben we afgerond:

Lees meer: Klussers bedankt!