Veldloopcompetitie 2019/2020 - inschrijven

Op 9 november gaat de regionale veldloopcompetitie 2019/2020 voor pupillen en junioren C/D van start. Er kan voor de gehele veldloopcompetitie ingeschreven worden met dit formulier.  Je kunt inschrijven t/m zondag 3 november 23.59 uur.

De veldloopcompetitie bestaat uit vijf wedstrijden, waarvan je er in ieder geval aan vier moet deelnemen om mee te doen voor het eindklassement (aan minder wedstrijden deelnemen kan dus ook).

Lees meer: Veldloopcompetitie 2019/2020 - inschrijven

Reglementen en protocollen privacy en ongewenste omgangsvormen

Door het bestuur zijn een aantal reglementen en protocollen vastgesteld.

Het privacyreglement “Fortius” op basis van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). In dit reglement wordt o.a. aangegeven welke persoonsgegevens van de leden, vrijwilligers, medewerkers worden geregistreerd in de ledenadministratie. Tevens wordt omschreven op welke wijze “Fortius” deze persoonsgegevens heeft verkregen en wat het doel van deze registratie is.

Lees meer: Reglementen en protocollen privacy en ongewenste omgangsvormen

Aanpassingen competitie in 2020

Van 24 mei tot 21 juni 2019 kon de hele Nederlandse atletiekwereld door middel van een enquête zijn mening geven over de huidige competitie. Op basis van de enquête-resultaten heeft de Atletiekunie besloten om nogal wat aanpassingen in het reglement te doen. De wijzigingen zijn te lezen in dit document.

Op de Fortius-website zijn de aanpassingen inmiddels verwerkt in de informatie over de competities. De informatie is per categorie gerangschikt.

Lees meer: Aanpassingen competitie in 2020

Bericht betreffende PR-competitie 2018-2019

De laatste tussenstand van de PR-competitie wordt niet gepubliceerd om de zaak nog enigszins spannend te houden.
Wel zijn de onderzochte wedstrijden van de afgelopen periode vermeld, zodat er - indien nodig - nog aanvullingen kunnen worden doorgegeven (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Lees meer: Bericht betreffende PR-competitie 2018-2019

Tussenstand PR-competitie na 10 maanden

Tussenstand PR-competitie op 31 augustus 2019 (na 10 maanden)

De laatste anderhalve maand was er weinig activiteit te bespeuren aan het wedstrijdfront. Op zich niet zo verwonderlijk, daar dit de vakantieperiode was. Er zijn dan ook in de breedte geen grote veranderingen te noteren.
Dus nog twee maanden te gaan met een aantal wedstrijden waaraan (hopelijk) veel jeugdleden van Fortius aan deelnemen (5e wedstrijd pupillencompetitie, clubkampioenschappen en indoor recordwedstrijden).

Lees meer: Tussenstand PR-competitie na 10 maanden