Vrijwilligers voor Drechtstadloop gezocht

Een groot evenement als de DrechtStadLoop kan niet worden georganiseerd zonder vrijwilligers. Dat begint al bij de organisatie. Het organisatiecomité van de DrechtStadLoop bestaat geheel uit vrijwilligers, die al maanden met grote inzet bezig zijn dit evenement tot een succes te maken.

Maar ook op de dag zelf zijn er vrijwilligers nodig om alles in goede banen te leiden. Op 29 oktober hebben we mensen nodig om de volgende functies in te vullen:

Lees meer: Vrijwilligers voor Drechtstadloop gezocht

Eerste Fortius Clubkampioenschappen op 1 oktober

De eerste Fortius Clubkampioenschappen (baanatletiek) vinden plaats op zondag 1 oktober 2017. Voor de pupillen is er een meerkamp en een 600 of 1000 meter. Junioren, senioren en masters kunnen kiezen voor een of meer losse onderdelen, waaronder een 3000 meter. Ook wegatleten worden van harte uitgenodigd aan deze onderlinge loopwedstrijd op de baan mee te doen. De inschrijving sluit op 22 september. Klik hier voor meer informatie op Atletiek.nu.

Lees meer: Eerste Fortius Clubkampioenschappen op 1 oktober

Tranenplaat voor finishhuisje gezocht

Het finish-huisje is bijna gereed. De bouwploeg is nog op zoek naar een stalen of aluminium tranenplaat voor achter het finish-huisje. De afmeting is een meter bij een halve meter. Als je een tip hebt waar zo’n plaat tegen een kleine vergoeding te vinden is, neem dan even contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Op de foto hieronder zien jullie hoe Ad en Riewert de laatste hand leggen aan het verven van het huisje. Nu rest alleen nog de afwerking binnen.

Lees meer: Tranenplaat voor finishhuisje gezocht

Nieuwe leden welkom

Vanaf 19 augustus gaan alle trainingen en lessen van Fortius weer volgens het normale schema beginnen. Ben je nog geen lid van onze vereniging en heb je interesse in atletiek of in een van onze andere sporten? Lees dan de informatie eens door die op deze website te vinden is in het menu onder “Onze sporten” en kom gerust langs om een keer vrijblijvend mee te doen.

Lees meer: Nieuwe leden welkom