Trainerskleding update

Kleding voor trainers: bestelde kleding is binnen en nieuwe ronde

Zoals gezegd mag iedere trainer een jasje of shirt van onze leverancier Macron uitkiezen. Een paar weken geleden kon er op drie data gepast worden. Deze kleding is binnen en kan afgehaald worden. Schiet hiervoor na de training een van ons aan.

Er zijn ook trainers die niet zijn geweest op de pasavonden. Die trainers kunnen alsnog een bestelling doen. Kijk bij de andere trainers wat je het mooist vindt: een geel windjack, een zwarte regenjas of een zwart shirt. Van het windjack en het shirt is een mannen- en vrouwenuitvoering. Op de voorkant van de kleding voor trainers staat het Fortius logo en op de rug wordt ‘trainer’ gedrukt. Pas eventueel bij andere trainers voor de juiste maat. De kleding valt wat klein. Daarna kun je op een lijst die achter de bar ligt je verzoek indienen. Graag vermelden: naam, welk item in welke maat en ook hoe lang je al trainer bent. Dit kan uiterlijk tot 15 december. Daarna gaat de bestelling de deur uit.

De kledingcommissie: Anja van Giels, Sigrid Florusse, Evelien van Zwanenburg en Amarenske Buizer

Nieuwsbrief november

De Fortius Nieuwsbrief van november 2017 staat online en is hier te downloaden.

Kopij voor de nieuwsbrief van december ontvangen wij graag uiterlijk 15 december op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Kopij bij voorkeur in Word, en foto's graag als losse bestanden, dus niet ingebed in het Worddocument.

Uitnodiging gemeente voor vrijwilligersfeest

Op 7 december aanstaande worden weer de Dordtse vrijwilligersprijzen uitgereikt.
Naast het uitreiken van de prijzen, is er ook gelegenheid om te dansen – in de kleine zaal - en om bij te praten in de loungecorner. Voor ieder wat wils dus.
De Gemeente Dordrecht nodigt ook de vrijwilligers van Fortius van harte uit voor deze feestelijke bijeenkomst in Kunstmin.

Lees meer: Uitnodiging gemeente voor vrijwilligersfeest